Internete plinta kūdikių su aukštakulniais nuotraukos

Atrodo, kad šiais laikais vaikystė iš mažylių rankų išsprūsta gerokai per anksti. Dar patys to nesuprasdami, jie tampa tarsi mamų žaisliukais - įmantrios šukuosenos, plaukų puošmenos, makiažas, o dabar dar ir aukštakulniai.

Jau kurį laiką internete šmėžuoja vaizdo įrašai, kuriuose vos 5 metų mergaitės dažosi prieš veidrodį ir pasakoja, kaip pasidaryti mylimiausios princesės makiažą. Daugeliui tai atrodo nepriimtina - koks makiažas, juk tokio amžiaus mergaitės per mažos kosmetikai! O ką tuomet sakytumėte apie naujai plintančią tendenciją - aukštakulnius kūdikiams?

Paprasta vaikystė šiandien jau niekam neįdomi. Madingosios mamytės kaip įmanydamos stengiasi savo mažylius paversti tikrų tikriausiomis lėlytėmis. Kas nuo ankstyvos vaikystės veda makiažo pamokėles, o kas dar vos gyvenimą pažinusius kūdikius rengia it pasakų herojus.

Kompanija "Pee Wee Pumps" sukūrė aukštakulnius, skirtus kūdikiams iki 6 mėnesių. Šie bateliai veikiau ne aukštakulniai, o minkštutės šlepetės su vatinu kimštais kulniukais, prisiūtais prie pado. Nors naujieji vaikiški aukštakulniai yra saugūs, tokia idėja kartu ir žavi, ir šiurpina.

A post shared by Pee Wee Pumps (@peeweepumps) on Aug 22, 2016 at 6:53am PDT

A post shared by Pee Wee Pumps (@peeweepumps) on Jul 27, 2016 at 8:14am PDT

A post shared by Pee Wee Pumps (@peeweepumps) on Jul 12, 2016 at 11:27am PDT

Vieni vaikiškais aukštakulniais džiaugiasi, o kiti komentaruose negaili piktesnių atsiliepimų. Ar tikrai nuo pat mažumės verta kūdikiams matuoti aukštakulnius? Nekyla dvejonių, kad tokie bačiukai greičiau yra pramoga mamoms nei mažyliams. Vis dėlto kiekviena mama laisvai renkasi, kaip rengti savo mažylį ir kokias vertybes jam skiepyti. O galbūt į minkštučius aukštakulnius neverta žiūrėti taip rimtai - juk tai tik žaidimas.

A post shared by Pee Wee Pumps (@peeweepumps) on May 17, 2016 at 6:40am PDT

A post shared by Pee Wee Pumps (@peeweepumps) on Apr 19, 2016 at 10:26am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis