Prieštaringomis nėštumo nuotraukomis išgarsėjęs modelis vėl laukiasi ir vėl stebina

Daugiau kaip du milijonus gerbėjų instagrame turinti modelis ir fitneso žvaigždė Sarah Stage (33) ką tik paskelbė besilaukianti antrojo vaikelio.

Tačiau kaip ir pirmojo nėštumo metu, modelis stebina neįtikėtinomis savo kūno linijomis - nė neįtartum, kad ji greitai taps mama.

JAV gyvenanti Sarah Stage socialinių tinklų žvaigžde tapo 2015 metais. Fitnesu besidominti ir modeliu dirbanti moteris tuo metu laukėsi pirmojo vaikelio.

Ji mielai fotografavosi viso nėštumo metu, nuotraukas talpino savo paskyroje. Netrukus ji buvo pakrikštyta „Sixpack Mom“ vardu, kadangi toje vietoje, kur paprastai pūpso nėščiųjų pilvukai, nesimatė nieko, išskyrus gerai ištreniruotą pilvo presą.

BTW If you don't like my pics then unfollow me 😘 I'm excited, happy and enjoying every second of my pregnancy. Can't wait to meet James! #NFG #37weeks

A post shared by 🍔SARAH STAGE 🍔 (@sarahstage) on Mar 27, 2015 at 5:25pm PDT

Net likus iki pirmojo gimdymo suskaičiuotoms dienoms, moteris palaikė savo fizinę formą ir atrodė tik kaip gerai pavalgiusi, o ne devintą mėnesį nėščia.

Still waiting 👼.. #9months

A post shared by 🍔SARAH STAGE 🍔 (@sarahstage) on Apr 13, 2015 at 9:00am PDT

Kartu su šlove ir vis didėjančiu gerbėju skaičiumi, Sarah patyrė ir daug kritikos - dėl pernelyg mažo pilvo demonstravimo ją kaltino tuo, kad ji besivaikanti tik savo grožio reikalų ir negalvoja apie vaiko sveikatą, kuriam per mažas mamos svorio prieaugis gali būti pavojingas. Kiti komentatoriai apskritai abejojo, ar moteris laukiasi. „Jeigu jums tai, ką matote, nepatinka, jūs tiesiog nebesekite mano profilio. Aš esu laiminga, džiaugiuosi kiekviena nėštumo diena“, - tąkart skeptikams atkirto ji.

2015 balandžio 14 dieną modelis Los Andžele pagimdė sūnų James Hunter, kuris svėrė 3,8 kg ir buvo 55,8 cm ūgio. Beje, nėštumo metu moteris tvirtino buvo priaugusi 12 kilogramų, kurių nė gramo neliko praėjus 2 savaitėms po gimdymo.

Awww I remember when James used to keep his hats on 😂 #missHisCroissantThighs 🥐

A post shared by 🍔SARAH STAGE 🍔 (@sarahstage) on May 10, 2017 at 7:59pm PDT

Šiomis dienomis modelis su savo gerbėjais pasidalino džiugia žinia -
ji antrą kartą taps mama.

Ji patalpino nuotrauką, kurioje dabar jau dvimetis jos sūnus liečia pilvą. Prierašas skelbia, jog Sarah nėštumui - 5 mėnesiai.

Istorija kartojasi - kaip ir pirmąjį kartą, šįkart pilvuko nė su žiburiu nematyti.

We are beyond excited for Baby #2!!! 👶🏻 #5monthspregnant

A post shared by 🍔SARAH STAGE 🍔 (@sarahstage) on Jun 16, 2017 at 10:05am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis