Karališkieji rūmai nesusitvarko su mažuoju princu ir imasi specialių priemonių?

Liepos pabaigoje ketvirtąjį gimtadienį švęsiantis princas George – kietas riešutėlis savo tėvams - princui Williamui bei Kate Middleton. Pranešama, kad mažylis turės ir antrą auklę.

Apie tai, kad trejų metų princas yra nenustygstantis vietoje mažylis, kuriam sutramdyti reikia nemažai kantrybės ir išminties, jo tėvai interviu yra prasitarę ne kartą. Todėl karališkoji šeima priėmė sprendimą specialiai jam pasamdyti antrą auklę.

2013 metų liepos 22 dieną gimęs princo Williamo ir Kate Middleton pirmagimis visuomenės dėmesio centre nuo pirmųjų dienų.

Reuters / Scanpix

Jau pirmosios simpatiškojo blondino nuotraukos bei pasirodymai viešuose renginiuose pavergė daugelio gerbėjų visame pasaulyje širdis.

Vida Press

Iki šiol buvo žinoma, kad karališkajai porai auginti abu vaikus padeda auklė Maria Teresa Turrion Borrallo. Ji ne kartą lydėjo šeimą su vaikais į oficialius renginius bei skrido su jais vizitų į kitas šalis.

Vida Press

46 metų ispanų kilmės auklė Maria Teresa yra baigusi pačią prestižiškiausią auklių ruošimo įstaigą Didžiojoje Britanijoje. Tačiau kad ir kokia patyrusi ji būtų, abiems vaikams augant, prireikė papildomų pajėgų auklėti princą George.

AFP / Scanpix

Spaudoje pasirodė pranešimų, kad ieškoma antroji auklė, kuri dirbs būtent su princu George. Pasamdytoji moteris yra vaikų auklėjimo specialistė, puikiai išmananti skirtingo amžiaus vaikų elgesio subtilybes.

Vida Press

Žurnalas "Grazia" rašė, kad naujoji auklė yra puiki vaikų psichologijos žinovė, esą ji domisi ir meno terapija, ir žirgų terapinėmis savybėmis, be to, itin daug dėmesio skiria vaikų mitybai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis