Šiuos mažylių veidus žino visas pasaulis: o kaip jie atrodo šiandien

Kai kurių vaikų veidus mes nuolat matome ekrane, ant mėgstamų produktų pakuočių ar žurnalų viršeliuose. O juk kaip smagu pamatyti, kas išauga iš šių žvaigždučių.

Ann Turner Cook

Kūdikiams skirto maisto "Gerber" prekės ženklu ilgą laiką buvo anoniminis kūdikis. Jo atvaizdas buvo naudojamas nuo 1928 metų, ir tik praėjus penkiasdešimt metų paaiškėjo pavaizduotojo kūdikio tapatybė. Pasirodo, tai Ann Turner Cook, kurią reklamai nupiešė jos tėtis animatorius. Kaip rašoma Vikipedijoje, tąkart mažylei buvo vos 5 mėnesiai. Na, o šiandien ponia Turner yra labai garbaus amžiaus, jau sulaukusi 90 metų. Ji visą gyvenimą dirbo mokytoja, o išėjusi į pensiją parašė kelias knygas. Vaizdo įrašę pamatysite, kaip ji atrodo šiandien.

Happy 90th birthday to the original Gerber baby, Ann Turner Cook! 👶🎂🎉

A post shared by @gerber on Nov 20, 2016 at 8:48am PST

Elden Spencer

Vandenyje nardantis mažylis ir plaukiojantis dolerių baknotas - šį grupės „Nirvana“ kultinio albumo „Nevermind“ (1991 m.) viršelį žino daugelis, net ir tie, kurie muzika nelabai domisi. Šiandien vandenyje it žuvytė plaukiojančiam mažyliui jau... 26 metai. Amerikietis užaugo kūrybiškas žmogus - yra gatvės menininkas ir Kalifornijoje studijuoja menus. Įdomu, kad jis reguliariai rengia fotosesijas, kuriose bando atkartoti jį kūdikystėje išgarsinusį kadrą.

A post shared by El Farandi📸 (@elfarandi) on Sep 25, 2016 at 2:09pm PDT

Metai bėga, o tradicija lieka.

A post shared by Nirvana Lado-B (@nirvana_lado_b) on Sep 26, 2016 at 6:14pm PDT

Josh Bateson

Universitete politikos mokslus studijuojantis 21 metų vaikinas kadaise išgarsėjo tapęs populiaraus šokolado reklaminiu veidu. Instagrame šiandien jaunuolis turi daugiau kaip pusantro šimto tūkstančių sekėjų. Laisvalaikiu britas dirba modeliu.

A post shared by joshbateson (@joshbateson) on May 29, 2016 at 3:55am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis