Dainininkė Baiba: „Gims baltų vaikas“

Rugsėjo mėnesio žurnalo TAVO VAIKAS viešnia - pirmojo vaikelio besilaukianti dainininkė Baiba.

Dainininkė Baiba Skurstenė-Serdiukė (33 m.) su vyru Mykolu už gero mėnesio sulauks vaikelio. Tobulai kalbanti lietuviškai, kaip pati juokauja, su žemaitišku amerikietišku akcentu, Baiba papasakojo apie savo nėštumą.

Baiba: „Bijau ir ištarti garsiai, bet visiškai nepykino, hormonų pokyčiai nekankino, bent jau dideli. Pati laukiau, kada gi dabar įvyks kažkoks lūžis, kaip pasikeis mano pojūčiai, kada čia viskas pradės dvokti ir pan. Nesulaukiau, trečią mėnesį dar juokais gydytojos paklausiau, ar aš tikrai nėščia, nes jokių pojūčių nejaučiau. Gal aš taip genetiškai paveldėjau, nei mano mamos, nei sesės kuri turi jau tris vaikus, jokios toksikozės nekamavo."

Visą pokalbį su Baiba skaitykite naujausiame, net 140 p. apimties, žurnale „Tavo vaikas" ( nr. 9).

TAVO VAIKAS

Žiemą vasarą didžiuosiuose prekybos centruose pilna mamų su vežimėliuose gulinčiais kūdikiais ir jau ūgtelėjusiais vaikais. Kaip tas sausakimšas angaras atrodo mažam vaikui? Ar galime nuspėti, kaip jis ten jaučiasi? Kokio amžiaus vaikas yra pasiruošęs būti nešamas ar vedamas į prekybos centrą? Atsakymai į šiuos klausimus žurnalo redaktorės Eglės Racevičiūtės str. „Įspūdžių fabrikas".

TAVO VAIKAS

Įvairaus amžiaus, su vaikais ir be jų žmonės buriasi į žygio entuziastų grupeles ir užsimetę kuprines ant pečių keliauja pajūriu, karjerais, piliakalniais, miškais vasarą, rudenį, žiemą, pavasarį.

Tikimės, kad straipsnis apie žygiavimo malonumus ir naudą jus įkvėps ir prasidėjus vėsiajam sezonui nusipirksite ne naują televizorių, o žygio batus visai šeimai. Žygiai su mažais vaikais, kuo jie išskirtiniai? Apie tai skaitykite str. „Pasidaryk nuotykį".

TAVO VAIKAS

Ingrida ir Ignas prieš dvejus metus nusprendė įsivaikinti romų tautybės penkiametę. Dabar mergaitė ruošiasi į mokyklą ir, kaip pati sakė, gyvena laimingą gyvenimą. Daugiau apie šią nuostabią šeimą – žurnalo redaktorės Rūtos Rukaitės str. „Kai pajunti, kad vaikas tavo".

TAVO VAIKAS

Graži ir veikli. Sėkminga. Karjeros moteris. Kai girdime šias klišėmis tapusias frazes, dažniausiai įsivaizduojame, kad jos – apie drąsias, iššūkiams visada pasirengusias ir karjerai save paaukojusias moteris. Be vaikų. Tačiau tai tik klišės. Apie tai – str. „Eglė Radvilė – naujos kartos mama".

TAVO VAIKAS

Vaikų mados puslapiai šįkart jau kvėpuoja rudeniu.

TAVO VAIKAS

Viršelio istorija

Antanui vienuolika mėnesių, jis didžiausias kamuolių fanas, gal koks būsimas futbolininkas, nes kamuolys išgydo visas blogas nuotaikas ir ligas.

Fotografė Nendrė

Vyresnių sesių - keturmečių dvynių - numylėtinis, įpratęs, kad namuose visada pilna veiksmo ir chaoso, todėl labai nustemba ir nuliūsta, kai sesės išeina į darželį, kiekvieną pirmadienį praleidžia jų ieškodamas visuose namuose.

Fotografė Nendrė

Apskritai - labai taikaus ir giedro charakterio vaikas. Neseniai išmoko lipti laiptais aukštyn, ir lipa po keliasdešimt kartų per dieną, todėl namuose jau niekad nebebūna nuobodu.

Fotografė Nendrė

Gražaus laiko su žurnalu „Tavo vaikas"!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis