Ką rodo gimimo dienos skaičiai?

Ką apie vaiko charakterį pasako jo gimimo data?

Norint nustatyti taip vadinamąjį likimo skaičių, reikia sudėti mažylio gimimo datos skaitmenis. Pavyzdžiui, jei vaikas gimė 2010 m. rugsėjo 10 d., atliekame štai tokius matematinius veiksmus: 1+0+0+9+2+0+1+0=13. Tada sudedame likusius du skaitmenis, nes reikalingas vienaženklis skaičius: 1+3=4. Taigi vaiko likimo numeris yra 4.


1


Jei vaiko likimo skaičius yra 1, jo charakteris ims reikštis nuo pat ankstyvos vaikystės. Tokie vaikai būna užsispyrę ir labai energingi. Jie užbėga įvykiams už akių ir vystosi labai sparčiai: vakar dar nemokėjo normaliai ropoti, o šiandien jau savarankiškai mėgina susipažinti su kambariu. Miegas, maistas – tai ne šių vaikučių prioritetas, juk miegojimui ir valgymui reikia skirti itin brangaus laiko, kurį galima panaudoti naujovėms ir įvairioms įdomybėms pažinti. Vis tik nepaisant iš pirmo žvilgsnio jiems būdingo savarankiškumo tokie mažyliai jaučia didžiulį poreikį gauti tėvų švelnumo ir gerų žodžių. Daryti spaudimą tokiems vaikučiams nevertėtų, o štai juos apdovanojant švelnumu galima pasiekti kur kas daugiau nei bausmėmis ir riksmais. Šio tipo vaikams būtina erdvė žaidimams ir savirealizacijai. Šių mažylių riboti nevalia – jie pasijaus nelaimingi, o štai jei sugebėsite nukreipti trykštančią energiją tinkama linkme, visi liks patenkinti. Vaikučiai, kurių likimo skaičius yra 1, suaugę tampa lyderiais, bet kuriuo klausimu jie turi savo nuomonę. Palaikykite savo mažylius, neslopinkite jų ir jie apie save praneš visam pasauliui.


2


Jei jūsų vaiko likimo skaičius yra 2, tai visai nereiškia, kad tokį pažymį jis gaus gyvenimo egzamine. Tokie vaikai – vieni mieliausių ir žavingiausių numerologinio ciklo mažylių. Jų žavesiui negali atsispirti visi be išimties. Tokie vaikučiai labai jautriai reaguoja į kitų žmonių nuotaiką, todėl dar ankstyvoje vaikystėje jie reaguoja į mamos depresiją ar stresą, stengiasi neliūdinti artimųjų, būna paklusnūs. Vis tik tai toli gražu nereiškia, kad jie daro tai, ką nori. Tėvams būtina įdiegti savo atžalai pasitikėjimą savimi, nepriklausomumo siekį, kad vaikas suaugęs taptų ryžtinga ir savo nuomonę turinčia asmenybe, mokėtų išreikšti ir realizuoti būtent savo norus. Tokius vaikus būtina mokyti pasakyti žodį „ne", nes kartais būtina ką nors nuskriausti, kad nebūtumei nuskriaustas tu pats. Bet kuriuo atveju, tokie vaikučiai visą gyvenimą būna švelnūs, rūpestingi ir paslaugūs. Tokio tipo vaikai jaučia fizinio kontakto poreikį, todėl patartina juos dažniau apkabinti, kartais leisti miegoti jūsų lovoje, skirti pakankamai dėmesio. Kai toks vaikas suaugs, taps aišku, kad rūpestingesnio ir dėmesingesnio žmogaus rasti tiesiog neįmanoma.


3


Kas per žavingas nutrūktgalvis kukliai ir tuo pačiu išdykėliškai šypsosi pasislėpęs už mamos sijono? Labai tikėtina, kad tai – mažylis, kurio likimo skaičius yra 3. Kerinti šypsena, chuliganiška išvaizda ir padūkėliški pasisakymai – tai kelias, kuris nuves tokį vaiką iki visuotinio pripažinimo ir padarys jį meilės objektu. Tokie vaikučiai mėgsta pakalbėti, per minutę pateikia milijonus klausimų ir tiek pat atsakymų į kiekvieną iš savo klausimų. Tokio tipo vaikai mėgsta maudytis šlovės spinduliuose, taigi rekomenduojama suteikti jiems galimybę paversti savo svajones realybe. Leiskite jiems dažniau rengti pasirodymus šeimos rate, laipsniškai pereikite nuo eilėraštukų deklamavimo ant kėdutės iki didžiosios scenos (pavyzdžiui, pasirodymų per šventes mokykloje ar darželyje). Šie vaikučiai labai stipriai reaguoja į kritiką ir pastabas, taigi juos įžeisti ganėtinai paprasta. Auklėtojai ir mokytojai tokius vaikus mėgsta, o štai tėvams tenka užduotis išmokyti savo atžalas susitelkti į darbus, atsisakyti paviršutiniškumo ir lavinti kantrumą.


4


Vaikai, kurių likimo skaičius yra 4, patys pastoviausi numerologinio ciklo atstovai. Jie viską daro labai sąmoningai ir sistemingai. Nuo pat gimimo tokie vaikučiai dėmesingai tyrinėja visus aplinkinius, vėliau atsargiai žengia pirmąjį žingsnį, o dar vėliau ima guldyti miegoti visas lėles ir žvėrelius prieš atsiguldami į savo lovelę patys. Tokių vaikų nuomonę pakeisti bus nelengva, taip kad jei jie nusprendė, kad kažkuris asmuo jiems nepatrauklus, bus nelengva pelnyti jų draugiškumą. Vaikai, kurių likimo skaičius yra 4, mėgsta pabūti vieni, todėl jų mamoms negresia visur iš paskos sekiojanti ir pažaisti nuolat siūlanti „uodegytė". Vis tik tokį mažylį broliukas ar sesutė tikrai nudžiugins. Maža to, šio tipo vaikas taps tikru pagalbininku prižiūrint naujagimį. Vis dėlto svarbu nepamiršti, kad rimtas žvilgsnis, ne pagal amžių protingi pasisakymai ir organizuotas charakteris tikrai nereiškia, kad vaikui nėra reikalingas jūsų dėmesys. Kaip tik priešingai: jei rodysite švelnumą, sūnaus ar dukters meilė ir dėkingumas bus dar stipresni. Daugelis šio tipo vaikučių gyvenime pasiekia daug dėl jų charakteriui būdingo organizuotumo ir darbštumo.


5


Mažas vilkelis, motoriukas ar amžinas varikliukas – štai toks gyventojas atsiranda namuose, kai gimsta vaikas, kurio likimo numeris yra 5. Mažasis griovikas tik ir ieško, ką susmulkinus ar sudaužius. Šie žingeidūs tyrinėtojai nepaliks be savo dėmesio nieko, kodėl tėvams jokiais būdais nepatartina prarasti budrumo: šalinti aštrius daiktus, kuo aukščiau sustatyti vazas ir uždengti elektros lizdus. Skaičius 5 reiškia penkis jausmus: šio tipo vaikas daiktą nori ne tik matyti, bet ir jį uostyti, ragauti. Taigi svarbiausias patarimas tokio mažylio tėvams – niekada neprarasti budrumo ir dėmesingumo. Jei vaiko energiją nukreipsite tinkama linkme, užauginsite puikų pagalbininką. Tiesa, jei nesiimsite būtinų priemonių, toks vaikas žengęs į suaugusiųjų pasaulį pats save stebins neprotingu elgesiu ir analogiškomis išvadomis. Mažajam uraganui, kurio likimo skaičius yra 5, nuolat reikalingos naujos pramogos, todėl šiuo atveju galioja principas, kad žaislų per daug nebūna.


6


Vaikai, kurių likimo skaičius yra 6, pasižymi išskirtiniu jautrumu ir dėmesingumu. Vis tik nuo pat ankstyvos vaikystės tėvai supras auginantys genialų manipuliatorių. Kritikuodami šį vaiką sau darote meškos paslaugą: nuoskauda bus tokia siaubinga ir ilgai trunkanti, kad jūs patys pasijausite kalti. Laimei, yra ir gerų žinių: šio tipo vaikams labai tinka vyresnio brolio ar sesers vaidmuo. Jie yra rūpestingi, su džiaugsmu atlieka mamos ar tėčio funkcijas, kai jų nėra namuose. Juos itin vilioja galimybė pavadovauti mažiesiems. Šio tipo vaikai būtinai turi jausti ore tvyrančią meilę, jie bus laimingi, jei aplink visi šypsosis. Puoselėkite jų pasitikėjimą savo jėgomis, duokite nesudėtingų užduočių. Šio tipo vaikai jaučia nuolatinį poreikį kuo nors rūpintis, jausti, kad yra reikalingi. Taigi leiskite jiems tai jausti ir apdovanokite išskirtinumo jausmu. Šie vaikučiai būtinai pasieks gyvenimišką sėkmę, tik reikia šiek tiek juos nukreipti ir palaikyti.


7


Vaikai, kurių likimo skaičius yra 7, labai įdomūs ir dažniausiai labai ramūs. Jei vis tik ramybę jūs regite sapnuose, jūsų šeimoje atsirado sudėtingiausias numerologinio ciklo atstovas. Vaikai, kurių likimo skaičius yra 7, labai užsispyrę, visada tiksliai žino, ko nori, o ko – ne. Taigi pakeisti jų nuomonę beveik neįmanoma. Tokio tipo vaikai labai dėmesingi, jautriai reaguoja į kitų problemas, linkę rūpintis. Jei toks vaikas pamatys, kad liūdite, pats pirmas prie jūsų prieis, atneš nosinaitę ar vandens. Jei toks žmogus ką nors myli, ši meilė neturi ribų. Tiesa, jei toks vaikas ko nors nemėgsta, pasitelkęs jam būdinga emocionalumą tai gali be didesnių sunkumų išreikšti. Šie vaikai labai protingi ir įžvalgūs, taigi juos apgauti neįmanoma. Dėl šios priežasties patartina su jais elgtis sąžiningai, aiškinti savo elgesio motyvus – jie pajėgūs suprasti daug ką. Tokie vaikai labai talentingi, o itin didelė sėkmė jų laukia kūrybinėse profesijose.


8


Šis žavingas ir mielas mažylis labai greitai suvoks savo žavesio galią ir nuolat šį ginklą naudos. Charakteris ganėtinai ramus, bet kartais vaikai, kurių likimo skaičius yra 8, pamiršta, ką padaryti jų buvo prašyta, ir daro atvirkščiai. Tokio tipo vaikai labai nemėgsta, kai jiems daromas spaudimas. Jie visomis išgalėmis stengsis iškentėti ir nepasiduos pirmi, net jei jiems teks visą naktį kampe stovėti su lėkšte košės, kurios jie valgyti nenori. Jei vis tik jums pavyks tapti tokio mažylio autoritetu, jis jus neabejotinai gerbs ir jums nebus sudėtinga įtikinti jį ką nors padaryti. Tokie vaikučiai ne tik yra nepriklausomi, bet ir neįtikėtinai pavydūs. Pasistenkite juos įtikinti, kad tėviškos meilės užteks visiems vaikučiams po lygiai. Tada šio tipo vaikai rūpestingai prižiūrės broliuką ar sesutę. Vis tik svarbu nepamiršti, kad šiems mažyliams būtini nuolatiniai jūsų meilės įrodymai – apkabinimai ir švelnumas.


9


Jūsų šeimoje gimė atradėjas. Būtent dėl tokio mažylio jums teks susipažinti su naujomis vaikų auklėjimo ir lavinimo tendencijomis, o vėliau imsite domėtis madingiausiais būreliais ir išskirtiniais užsiėmimais. Vaikai, kurių likimo skaičius yra 9, mėgsta viską, kas yra neįprasta, o tėvams savo ruožtu telieka neatsilikti nuo savo atžalos. Kartais šie vaikai gali būti neįtikėtinai kaprizingi, o tėvams tokiais atvejais tenka apsišarvuoti kantrybe ir meile. Šio tipo vaikus domina viskas, o tai reiškia, kad ateityje jie galimai pasirinks labiausiai neįprastą profesiją. Taigi vaikystėje šiuos vaikus gali dominti patys įvairiausi dalykai. Kai kartkartėmis jūsų rimtajam mažyliui vis tik užeina noras išdykauti, būtinai palaikykite jam kompaniją ir tada jis jums bus neįtikėtinai dėkingas. Tapę suaugusiaisiais tokie vaikai niekada nepamiršta savo tėvų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis