Kate Middleton trečiu gimdymu ketina sulaužyti tradicijas

Sklando gandai, kad Kembridžo kunigaikštienė Kate Middleton svarsto galimybę trečiąją atžalą gimdyti namuose. Apie tai pranešė Didžiosios Britanijos žiniasklaida, skelbia womanshealth.com.

Buvo pranešta, kad kunigaikštienė iš pradžių prašė leidimo namuose, Kensingtono rūmuose, gimdyti antrą vaiką, princesę Charlotte, tačiau paklausė medikų patarimų ir pakeitė savo nuomonę. Vis dėlto, po dviejų santykinai paprastų gimdymų ji vėl svarsto galimybę gimdyti namuose.

Šaltinių teigimu, gimdymas namuose atrodo patraukliai dėl to, kad tai taptų galimybe išvengti padidėjusio žiniasklaidos dėmesio paskutinėmis nėštumo dienomis, kurį kunigaikštienė patyrė prieš pirmų dviejų vaikų gimimus. Savo namuose Kensingtono rūmuose ji turėtų santykinį privatumą – nereiktų dangstyti ligoninės langų nuo landžių spaudos ir visuomenės akių.

Karališkųjų kūdikių atėjimas į pasaulį namuose nėra toks jau neįprastas dalykas. Karalienė Elžbieta II Bakingamo rūmuose pagimdė savo tris sūnus, o Klarenso rūmuose – dukrą. Princesė Anne buvo pirmoji britų karališkosios šeimos atstovė, kuri aštuntajame dešimtmetyje gimdė ligoninėje. Po jos ligoninėje sūnų susilaukė ir velionė princesė Diana – čia jai gimė princai Williamas ir Harry.

Žinoma, gimdymas Kensingtono rūmuose labai skirsis nuo gimdymo namuose, tarkime, kažkokiame priemiestyje, nes čia būtų ir medikų komanda, ir medicininė įranga.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis