Kodėl princas ir princesė negauna jiems siunčiamų tūkstančių dovanų iš viso pasaulio

Kalėdos – gerumo metas, kuomet norime pasveikinti mylimus žmones, padėkoti jiems už buvimą drauge ir nusiųsti mielą dovanėlę.

Nieko keisto, kad Didžiosios Britanijos rūmai per didžiąsias šventes gauna tūkstančius dovanėlių iš viso pasaulio. Nuo tada, kai princas Williamas (35) ir Kate Middleton (35) susilaukė vaikų, didelė dovanų dalis adresuojama ir jiems.

Mažylis princas George (4) ir jo sesutė princesė Charlotte (2) yra tokie mieli, kad karališkosios šeimos gerbėjai iš viso pasaulio nori juos nudžiuginti nusiųsdami Kalėdoms dovanėlę.

Kaip žiniasklaidai pasakojo vienas šeimos draugas, dauguma šių mažiesiems princams skirtų dovanėlių atitenka vaikų organizacijoms bei žaislų bankams. „Toks didžiulis kiekis dovanų vaikams nebūtų į naudą“, - sakė šaltinis.

Reuters / Scanpix

Kensingtono rūmų oficialus atstovas patvirtino, kad tik maža dalis gaunamų dovanų patenka į princo Williamo šeimos namus. Tačiau princas Williamas ir Kate Middleton yra be galo dėkingi visiems už siunčiamus dėkingumo ženklus ir apskritai, palaikymą, kurį jaučia jie ir jų vaikai.

Reuters / Scanpix

Priminsime, kad baigiantis metams princas Williamas lankėsi Suomijoje, kur susitiko su Kalėdų seneliu ir perdavė jam sūnaus laišką. Princas George savo ranka laiške buvo parašęs, kad norėtų "policijos automobilio".

AP / Scanpix

Na, o princesės Charlotte svajonių dovana šiemet buvo lėlių namelis.

Princas Williamas ir Kate Middleton ne kartą yra pasakę, jog jiems svarbu ugdyti savo vaikų gerumą, atjautą, dėkingumą, stengtis jiems suteikti kiek įmanoma paprastesnę vaikystę.

Vida Press

Šeima laikosi tradicijos kasmet drauge puošti savo namus, o vaikų auklė Maria Borrallo drauge su Kate, George bei Charlotte kepa tradicinius kalėdinius skanumynus.

AFP / Scanpix

Šiemet karališkajai šeimai Kalėdos ypatingos ir tuo, kad Kembridžo kunigaikštienė laukiasi trečio vaikelio. Be to, pirmą kartą Kalėdas drauge su visais švęs ir princo Harry sužadėtinė Meghan Markle.

AFP / Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis