Karališkoji šeima parodė pasauliui naujagimį

Didžiosios Britanijos princas Williamas su žmona, Kembridžo kunigaikštiene Catherine Middleton šiandien tapo daugiavaikiais tėvais.

Balandžio 23 dieną 11.01 val. Didžiosios Britanijos laiku gimė berniukas, kuris svėrė 3,8 kg. Kaip pranešė Kensingtono rūmai, naujagimis ir jo mama laikosi gerai.

Vida Press

Kaip ir pirmus du gimdymus, Kate Middleton jautė vyro palaikymą. Princas Williamas dalyvavo gimstant visiems trims vaikams. Tai, beje, gana nauja karališkosios šeimos tradicija, nes anksčiau karališkosios šeimos vyrai savo žmonų gimdymuose nedalyvaudavo.

Vida Press

Vakarop iš ligoninės išvykęs princas Williamas netrukus grįžo su abiem vaikais. Aplankyti mažojo broliuko į ligoninę atvyko pirmieji du šeimos vaikai – 4 metų George ir 2 metų Charlotte. Beje, Charlotte trečiasis gimtadienis jau čia pat, ji gimusi gegužės 2 dieną.

Vida Press

Mažylė susirinkusiems prie ligoninės smalsuoliams smagiai mojavo ranka, tuo tarpu vyriausiasis šeimos vaikas, princas George, atrodė gana rimtai ir susikaupęs.

Vida Press

Beje, princas George į ligoninę tėčio atvestas buvo ir prieš dvejus metus, kai gimė sesė Charlotte. Šios tradicijos šeima nepažeidė ir šiemet.

Vida Press

Netrukus po to, kai naujagimį aplankė šeimynykščiai, Kate Middleton ir princas Williamas tradiciškai išėjo ant ligoninės rankų ir pozavo čia laukiantiems fotografams, žurnalistams bei smalsuoliams. Prieš kelias valandas pagimdžiusi Kate Middleton buvo apsirengusi raudona suknele.

Vida Press

Pora neslėpė šypsenų ir šiltų jausmų. Kūno kalba spinduliavo meilę.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Taigi, pagimdžiusi Lietuvos laiku 13.01 val., Kate Middleton su vyru ir naujagimiu iš ligoninės namo išvyko tos pačios dienos vakare, apie 19.30 val. Prieš tai jie pozavo fotografams.

36 metų Kate Middleton su 35 metų vyru Williamu anksti į privačią Šv. Marijos ligoninę Londone atvyko šįryt. Būtent tada ir tapo aišku, kad balandžio 23 bus įsimintina šeimos istorijoje. Gimęs naujagimis yra penktasis eilėje į Didžiosios Britanijos sostą. Pirmasis yra princas Charles, tada – tėtis Williamas, brolis George ir sesutė Charlotte.

Apie tai, kad princo Williamo šeima taps daugiavaikė, pranešta 2017 metų rugsėjį. Kate Middleton tąkart ilgai nebuvo viešumoje – ji kentėjo nuo stiprios nėštumo toksikozės, kuri būdinga pirmajam nėštumo trimestrui. Vėliau Kate Middleton aktyviai atliko savo pareigas ir dalyvavo daugelyje svarbių viešų renginių. Naujagimio lytis buvo nežinoma iki pat gimdymo.

Berniuko vardas iki šiol dar nepaskelbtas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis