Ypatingo grožio filme visai šeimai atkurta milijonų mėgstama istorija

TAVO VAIKO premjeroje – beribis fantazijos pasaulis filme „Džimas Saga ir mašinistas Lukas".

Dar viena vaikų literatūros klasika tapusi knyga perkelta į didžiuosius ekranus: vokiečių rašytojo Michaelio Ende „Džimas Saga ir mašinistas Lukas" kviečia į beribį fantazijos pasaulį. Jis atsivers su TAVO VAIKO premjera: pasinaudokite proga su visa šeima pamatyti šį filmą anksčiau – gegužės 6 d., sekmadienį visuose kino centruose „Forum Cinemas"

Milijonai žmonių visame pasaulyje žino ir mėgsta „Begalinės istorijos" autoriaus Michaelio Ende apysaką „Džimas Saga ir mašinistas Lukas". Joje fantazijos tiek daug, kad kol kas niekas nesiryžo istorijos perkelti į kino ekranus pilnaverčio kino filmo pavidalu. Sunkios užduoties ėmėsi veiksmo filmų kūrėjas, vokiečių režisierius Dennis Ganselis.

Forum Cinemas nuotr.

„Džimas Saga ir mašinistas Lukas" perkelia žiūrovus į nuostabią mažytę Snūderlando salą, kurioje karaliauja Alfonsas Be Penkiolikos Dvyliktas. Čia gyvena mašinistas Lukas ir jo mažasis draugas Džimas Saga, tačiau sala tokia mažytė, kad užaugusiam Džimui joje tiesiog nebelieka vietos gyventi ir tenka iškeliauti.

Forum Cinemas nuotr.

Mašinistas Lukas nusprendžia palaikyti jam kompaniją. Kelionei jie paruošia lokomotyvą Emą ir leidžiasi į Mandalos karalystę. Jie nepabūgsta susidurti su pavojais ir pasiryžta išlaisvinti princesę Li Si. Mažasis Džimas ir mašinistas Lukas turi kirsti Sutemų slėnį, einantį per Mirties nasrus ir galiausiai pasiekti Tūkstančio Vulkanų žemę.

Forum Cinemas nuotr.

Kelyje jie sutinka įvairias keisčiausias būtybes – Mandalos imperatoriaus virėją Ping Pongą, tariamą milžiną poną Turą Turą, taip pat drakonę ponią Iltienę, pusdrakonį Nepomuką ir trylika plėšikų.

Forum Cinemas nuotr.

Šis epiškas fantastinis nuotykių filmas buvo filmuojamas įspūdingose vietovėse nuo Bavarijos kalnų iki slaptų mistiškų vietų Pietų Afrikoje. Filmo grožis atsiskleidžia ne tik užburiančiame vizualume, bet ir jį papildančiose kruopščiai, su meile sukurtose detalėse, atėjusiose iš garo mašinos epochos.

Forum Cinemas nuotr.

Animuotą drakonę Ponią Iltienę vaidina ir įgarsina Holivudo veteranė aktorė Shirley MacLaine. Karjerą kine pradėjusi dar koja kojon su Elviu Presliu, dabartiniam kino žiūrovui labiausiai įsiminė jos rolės komedijose „Mano žmona – ragana" (2005), „Aš – ne blogesnė" (2005), „Bernis" (2011).

Forum Cinemas nuotr.

Pasinerkite į fantastiškus Džimo ir Luko nuotykius su visa šeima! Jau gegužės 6 d. (sekmadienį) per TAVO VAIKO premjerą pamatykite filmą „Džimas Saga ir mašinistas Lukas"!

Forum Cinemas nuotr.

Gegužės 9 d. TAVO VAIKO premjeros seansai su filmu „Džimas Saga ir mašinistas Lukas" vyks:

- 13.20 val. Vilniaus „Forum Cinemas Vingis";

- 12.10 val. Vilniaus „Forum Cinemas Akropolis";

- 12.50 val. Kauno „Forum Cinemas" (Akropolis);

- 13.45 val. Klaipėdos „Forum Cinemas" (Akropolis);

- 12.10 val. Šiaulių „Forum Cinemas" (Akropolis);

- 12.25 val. Panevėžio „Forum Cinemas" (Babilonas).

Daugiau informacijos: http://www.forumcinemas.lt/Event/306265/

Forum Cinemas nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis