Spyris gydytojai, statybininkas gimdykloje ir kiti nuotykiai skaitytojos gimdymo istorija

Laukiame ir Jūsų gimdymo istorijų! Rašykite jas, linksmas ir liūdnesnes, įkvepiančias, el. paštu tavovaikas@delfi.lt. Mėnesio gale įdomiausio pasakojimo autorę apdovanojame grožio dovanėle. Na, o dabar suteikiame žodį mums parašiusiai Eglei.

Su gydytoja susitariau iš anksto

Tai buvo antras mano gimdymas. Didžiajai dukrytei jau buvo metukai ir dešimt mėnesių. Gimdžiau tuose pačiuose gimdymo namuose pas tą pačią gydytoją. Su gydytoja buvau susitarusi iš anksto, kad ji bet kuriuo laiku, kai man prasidės gimdymas, atvažiuos į darbą prižiūrėti mano gimdymo eigos.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Naujame nuotraukų konkurse "Apsikabinkime" - neįtikėtinas prizų lietus
Diana Dargienė - atvirai apie džiaugsmą būti mama bei ilgą Kalėdų laukimą

Buvo šeštadienio vakaras, gegužės 21 diena. Pajutau pirmuosius labai nedrąsius sąrėmius. Hmm, gimdyti ruošiausi birželį, o dabar tik gegužis... Sėdžiu, laukiu, galvoju, kaip čia ištempus iki prasidės Dvynių zodiako ženklas, gegužės 22 diena. Tėvelis Dvynys, o ir močiutė gimusi po Dvynių ženklu. Niekam nieko nesakau.

Išaušta ankstyvas sekmadienio rytas, aš skambinu daktarei, kviečiu atvykti į darbą, nes man prasidėjo gimdymas Daktarė pasako, kad ji jau darbe. Pasirodo, tą dieną gimdėme tuo pačiu metu trys moterys.

Statybininkas gimdykloje

Nuvažiavus pamatau, kad gimdykloje vyksta... remontas, vaikšto darbininkai vyrai. Nusistebiu, bet ne per daug, nes kai skauda, nelabai ir fiksuoji, kas vyksta aplink. Taigi, skauda ilgai ir be perstojo, o gimdymo takai neatsiveria.

Guliu lovoje, ateina medicinos darbuotoja ir ruošiasi mane kažkur vežti. Klausiu, kur, atsako į pogimdyvinę palatą... Išsiaiškiname, kad aš dar nepagimdžiusi, ir ji turėtų išvežti ne mane, o kitą moterį... Linksma, bet vis tiek labai skauda...

Spyris, kurio nepamiršiu

Ateina mano daktare, kažką pastimuliuoja, o aš nesusivaldžiusi iš skausmo nuspiriu ją nuo lovos. Paskui, žinoma, atsiprašinėju, gėda... Ak, ir dabar kaista ausys, prisiminus tą nevalingą spyrį, nors manau, kad daktarė jį seniai pamiršo...

Galų gale mane perkelia ant stalo, akušerės išeina kažko atsinešti, lieku viena trumpam. Tuo metu į gimdykla įeina ... vyras, darbininkas, nešinas kibiru. Mane suima stiprus juokas, nesvarbu, kad aš beveik nuoga, nesvarbu, kad gimdau, o čia vaikšto svetimi vyrai, darbininkai...

Gimdymo skausmai juokiantis sumažėjo, taip ir pagimdžiau sveiką, gražią ir protingą dukrytę, gimusią po Dvynių Zodiako ženklu.

Eglė

Monika

Gimdymo istorijų konkursas tęsiasi. Laukiame jūsų gimdymo istorijų el.p. tavovaikas@delfi.lt. Įdomiausias publikuosime www.tavovaikas.lt, o vienai skirsime grožio dovanėlę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis