Būsimų mamų stiliaus dvikova: kuri atrodo gražiau?

Dažnai besilaukiančios moterys stengiasi visais įmanomais būdais atrodyti lieknesnės. Jos slepia figūrą po laisvais drabužiais, renkasi lygius audinius, tamsesnes spalvas. Žvaigždės ne išimtis, jos taip pat nori nukreipti dėmesį nuo apvalėjančio pilvuko, tačiau ne visos. Šį kartą stiliaus dvikovoje būsimos mamytės drąsiai demonstruoja akį traukiančius raštuotus drabužius.

Australų aktorė Teresa Palmer (27 m.) vakarėliuose vilki prigludusias ar madingais raštais margintas sukneles, kasdienai renkasi laisvalaikio stilių: džinsai, ryškios palaidinės, raštuotos suknutės ir t.t. 

Akivaizdu, kad ji didžiuojasi savo pilvuku ir nė neketina šio dangstyti. Prieš kelias dienas filmo „Laggies“ premjeroje Teresa pasirodė vilkėdama siaurutę trikampiais margintą suknelę, kuri išryškino suapvalėjusią figūrą. Būsima mamytė atrodė puikiai!

Teresa Palmer
Teresa Palmer
AFP, Reuters/Scanpix nuotr.

T. Palmer su kolega Marku Webberiu (33 m.) susitikinėti pradėjo 2012 m. rugsėjį. Pora susituokė praėjusių metų gruodį Meksikoje, jie laukia pirmagimio.

Teresa Palmer
Teresa Palmer
Reuters / Scanpix

Aktorė Drew Barrymore (38 m.) ir besilaukdama dažnai lankosi įvairiuose renginiuose. Pastaruoju metu ji renkasi laisvesnius, bet ne mažiau šaunius apdarus. 

Sausio viduryje Drew dalyvavo savo naujos knygos pristatyme. Dalydama parašus aktorė vilkėjo tamsių „J Brand“ džinsų ir „Top Shop“ palaidinės ansamblį. Laisvai krintanti širdelėmis marginta palaidinė atrodė ir žaismingai, ir stilingai.

Drew Barrymore
Drew Barrymore
Vida Press

D. Barrymore su aktoriumi Willu Kopelmanu susituokė 2012 m. birželį. Prieš šiek tiek daugiau nei metus Drew ir Willas susilaukė dukrelės Olive, šiuo metu pora laukia jau antrosios atžalos.

Drew Barrymore
Drew Barrymore
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis