Philips AVENT švenčia 30 metų gimtadienį

Prieš 30 metų įgyvendinome mažytį pakeitimą, dėl kurio visame pasaulyje maitinti kūdikius tapo kur kas lengviau.

1984 m. pristatėme pirmąjį dieglius mažinantį maitinimo buteliuką su perversmą sukėlusiu silikono čiulptuku, kuris leido kūdikiui žįsti be pertraukų, tarsi būtų maitinamas krūtimi. Praėjus trisdešimt laimingų metų, vis dar džiaugiamės, kad yra mažų dalykų, galinčių padaryti labai daug gero.

Žinome, kad tiek laukiantis kūdikio, tiek jau lydint vaiką į žaidimų aikštelę jums svarbu rinktis tik geriausius gaminius.

Būtent todėl glaudžiai bendradarbiaujame su sveikatos priežiūros specialistais, gydytojais ir, žinoma, mamomis, siekdami užtikrinti, kad visi mūsų siūlomi kūdikių priežiūros ir maitinimo reikmenys būtų pagaminti atsižvelgiant į jūsų ir kūdikio poreikius.

Nuolat įsiklausydami, mokydamiesi ir diegdami naujoves, sukūrėme įvairią kūdikių priemonių seriją, pradedant nuo reikmenų naujagimiams (maitinimo buteliukų bei pientraukių) ir baigiant vėlesniems vaiko raidos etapams skirtais gaminiais. Esame pateikę jau pirmuosius žingsnius žengiančių kūdikių maitinimo idėjų. Norime suteikti jums daugiau ramybės ir užtikrintumo, todėl siūlome savo sukurtus kūdikių stebėjimo monitorius.

Ir dabar, ir ateityje „Philips AVENT“ siekia kurti gaminius, kurie būtų tikrai reikalingi, o jūsų ir jūsų kūdikio dienos taptų dar laimingesnės.

Tai mūsų gimtadienis.

Sugalvokite norą. Mes išklausysime.

Švęskite drauge su mumis:

Facebook.com/PhilipsAVENT

Užsakymo nr.: PT_65258914

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis