Vaiko horoskopas: kokias paslaptis gali atskleisti žvaigždės


Niekada nesate turėję asmeninio horoskopo ir svarstote, gal verta jį užsakyti savo vaikui? Interviu su astrologe padės suprasti, kokia informacija pateikiama vaiko horoskope.

Konsultuoja astrologė Saulė Jonaitytė.


Viso kūdikio gyvenimo iš anksto mes negalime sužinoti, tačiau galime išsiaiškinti nemažai svarbių dalykų. Taigi, kokias paslaptis atskleidžia žvaigždės?


Gebėjimai


Kūdikiui ir mažam vaikui tikslinga sudarinėti ne viso gyvenimo horoskopą, o pavyzdžiui, sužinoti, kokių gebėjimų jis turi. Tarkim, kokiu instrumentu galėtų groti, nes mažylio energinis santykis su juo geriausias. Jautri ir atidi mama ir be astrologijos gali tai pastebėti.


Deja, daugelis mamų apie vaikų pomėgius sprendžia pagal save (jeigu pati šoko, išleidžia dukterį šokti, pati svajojo groti smuiku, leidžia mokytis griežti) ir nesugeba pastebėti tikrųjų pomėgių. Tad astrologas tėvams galėtų pasakyti, kokių gebėjimų turi jų atžala. Jeigu vaikas turi kokių nors talentų, astrologas juos pastebės ir tėvai galės pasuki savo mažylį tinkama linkme.


Mityba


Astrologas gali patarti tėvams, koks maistas jų vaikui tinkamiausias energiškai, kiek kartų per dieną norėtų valgyti, jeigu galėtų pats tai spręsti. Vis dėlto ir šių prognozių neįmanoma numatyti visam gyvenimui, nes tam tikrų maisto produktų poreikis keičiasi kelis kartus per gyvenimą. Vieniems kas 20 m. įvyksta tokie pokyčiai, kitiems – dažniau.

„Yra tėvų, kurie dėl mažylio mitybos kreipiasi labai anksti, dar iki pirmojo gimtadienio. Horoskopas jiems atveria kelią į taisyklingiausią vaiko mitybą. Vieni mažyliai nori valgyti tirštesnį, kiti – skystesnį maistą, dar kitiems jis turi būti visada šiltas. Vieni nori valgyti kas kelias valandas, kiti – rečiau. Tai įgimti poreikiai, juos sužinoję tėvai neturi bėdų dėl to, kad vaikas – nevalgiukas", - sako astrologė Saulė.


Kalba


Žvaigždės tėvams gali atskleisti, kaip lavinti vaikučio kalbą. Vieni mažyliai greičiau ir sklandžiau pradeda kalbėti, kai juos kalbina tėtis, kiti - kai mama ar močiutė. Kad kalba vystytųsi sklandžiau, kai kuriems reikia daugiau laiko būti gryname ore, dar kitiems – rodyti įvairius daiktus.


Ko tikisi iš tėvų


Kiekvienas į šį pasaulį atėjęs žmogutis turi tam tikrų lūkesčių. Juos tėvai gali pastebėti patys, tačiau būdami labai užsiėmę neretai nepamato. Išsiaiškinus vaikučio lūkesčius šeimos santykiai tampa darnesni ir pats vaiko likimas būna sklandesnis. Galima sužinoti, kaip mažylis išgyvena krizes, ko labai bijo, ir tinkamai jam pagelbėti.


Lyderis ar ne


Tėvams žvaigždės gali pakuždėti, ar jų vaikas iš prigimties yra lyderis, ar tas, kuris bus šalia tokio. Jeigu neturi prigimtinių savybių, tėvams nereikia ugdyti jo kaip lyderio, nes tai būtų didžiulė trauma. Neįmanoma išugdyti lyderio, jeigu vaikui juo būti nelemta.


Mažylį, kuris neturi lyderio savybių, dažniau reikia pastūmėti, kad ką nors padarytų, motyvuoti, nes jis nebus labai veiklus ir savarankiškas. Tuo tarpu lyderio negalima „laužyti", viešai iš jo juoktis, nes „palaužtas" ir įspraustas į tam tikras taisykles tampa labai agresyvus, nuolatos priešinasi aplinkai ir tėvams jį auginant kyla begalė bėdų.


Kuo bus užaugęs


Tėvai gali sužinoti, kokį darbą ateityje norės dirbti jų vaikas, ir gali iš anksto puoselėti kai kuriuos jo gebėjimus, pasukti tinkama profesine linkme. Vis dėlto išvykus į kitą šalį arba tiesiog pakeitus gyvenamąją vietą gali pasikeisti ir profesinės orientacijos kryptys.


Ar tikslinga pagal horoskopą planuoti nėštumą?


Pasak astrologės Saulės, tikslinga pasiklausti žvaigždžių, kada geriausias metas gimdyti. Žmogus yra ne tik materialus, bet ir energinis darinys, turintis savo cikliškumą. Tad kaip ir viskas Visatoje mes vienu metu labiau šviečiame, esame kūrybiškesni, o kitu gyvenimo tarpsniu - pasyvesni. Žmogus nėra visą laiką vienodai produktyvus ir aktyvus, tad nenuostabu, kad mama kaip ir gamta turi savo cikliškumą.


Būna metas, kai aplinkybės yra palankesnės nėštumui, o po kurio laiko, žiūrėk, visa energija skirta darbui, išsilavinimui ar pan. Tad jeigu moteris pastoja ir gimdo tuo metu, kai jos energija yra skirta darbui, kūdikis gimsta energiškai silpnesnis ir gauna mažiau jos dėmesio.


Nepalankiu laiku gimęs kūdikis yra nuskriaustas, nes jis tarsi nepritampa, neranda savo vietos mamos gyvenime. Tad tikslinga pasižiūrėti horoskopą, kada moters organizmas ir aplinkybės yra palankiausios gimdyti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis