Naujagimių fotografė įamžina ypatingas akimirkas (FOTO)

Kūdikių fotografijos yra ypatingos, ypač, jei jose įamžinti patys mažiausieji, naujagimiai iki dviejų savaičių. Taip įsitikinusi žinoma fotografė, kuri savo talentą atrado tik pagimdžiusi savo vaikus.



Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Snaudžiantys, besišypsantys, susidėję rankutes po galva, susirietę į kokoną – tokie naujagimiai ir kūdikiai žinomos fotografės Karen Wiltshire (46) nuotraukose.

Per savo karjerą moteris yra įamžinusi daugiau kaip pusė tūkstančio naujagimių, iš kurių kai kurie buvo vos kelių dienų ar savaitės.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Garsieji mados kūrėjai pagerbė viso pasaulio mamas

Ragina nesidrovėti žindyti ir įamžinti tai nuotraukose

Fotografė savo, kad patys mažiausieji, ką tik gimusieji kūdikėliai, nuotraukose atrodo ypatingai. Juos galima paguldyti tarsi susuktus į kokoną, galima paremti rankutėmis galvą. Vėliau, kūdikiams augant ir tampant sąmoningesniais, tokie veiksmai tampa neįmanomi.

Vida Press

Didžiosios Britanijos fotografė talentą fotografuoti vaikus atrado pagimdžiusi dvi savo atžalas. Kai prieš 10 metų gimė jos sūnus, Karen, kaip ir kiekviena mama, jį fotografavo. Tada ji ėmė pastebėti, kokias ypatingas veido išraiškas moka padaryti jos kūdikis. Moteris įsitraukė į šią veiklą visa širdimi ir šiandien ji yra populiari vaikų fotografė, kuri specializuojasi įamžindama naujagimius.

Vida Press

Paprastai viena fotosesija tęsiasi apie keturias valandas, o pats darbingiausias laikotarpis yra Kalėdos, kuomet daug tėvų kreipiasi į fotografę, norėdami turėti šventines savo kūdikių nuotraukas. Kai kurie fotografijas naudoja vietoj atvirukų ir siunčia pasveikinimus artimiesiems.

Jūsų dėmesiui – Karen įamžinti kūdikiai kalėdinėje fotosesijoje.

Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis