Nėščiosios Vilniuje kviečiamos atsiimti po dovanėlę

Ar viešajame transporte pastebite besilaukiančias moteris? Ar užleidžiate joms vietą ir stengiatės pasirūpinti jų saugumu? Ar važiuojate dėmesį nukreipę kitur ir nematote būsimųjų mamų?

Nuo birželio 12 d. Vilniuje Vilniaus miesto savivaldybės ir SĮ „Susisiekimo paslaugos“ iniciatyva bus dalijami specialiai besilaukiančioms moterims skirti ženkliukai ČIA VIENU DAUGIAU.

Jie padės keleiviams atpažinti būsimas mamas viešajame transporte ir užleisti joms vietą. Tai svarbus žingsnis ugdant elgesio ir bendravimo kultūrą viešajame transporte, prie kurio prisijungti skatiname kiekvieną keleivį.

Nuo 10 iki 20 val. Katedros aikštėje vyks speciali ženkliukų dalinimo akcija, kurią iliustruos išraiškinga saugiai „įpakuoto“ autobuso instaliacija. Tai savotiškas akcijos simbolis, kiekvienam iš mūsų primenantis trapumą ir būtinybę kelionėje saugoti būsimas mamas.

Kiekvienai būsimai mamai bus dovanojamas ženkliukas ČIA VIENU DAUGIAU, kuris ją paskatins jaustis saugiau.

ČIA VIENU DAUGIAU ženkliukus vėliau bus galima rasti:

- Vilniaus gimdymo namuose;

- Antakalnio poliklinikoje;

- Medicinos diagnostikos centre;

- „Maxmeda“ medicinos centre;

- SĮ „Susisiekimo paslaugos“ klientų aptarnavimo centruose: Gedimino pr. 9A ir Geležinkelio g. 16

Šis sąrašas bus nuolat pildomas, o visą naujausią informaciją apie ženkliukų platinimo vietas bei akcijos eigą rasite birželio 12 d. startuosiančiame ČIA VIENU DAUGIAU puslapyje.

Visi kartu kurkime saugią aplinką į pasaulį keliaujantiems mažyliams ir jų mamoms!

Daugiau informacijos rasite ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis