10 pokštų, kuriuos naujagimiai moka krėsti dar gimdymo namuose

Šis straipsnis kiek kitoks, negu dauguma apie naujagimius. Be patarimų, kaip maudyti, kaip auklėti ir kirpti nagučius. Siūlome linksmą žvilgsnį į naujagimių krečiamus pokštus.

10 juokingiausių (ir mieliausių) naujagimių krečiamų pokštų, kurių iš jų nesitikite

Oro gadintojas angelo veidu

Kad ir kaip bebūtų keista, bet tai tiesa. Mažyliai naujagimiai sugeba stulbinančiai garsiai gadinti orą. Beje, jie tai daro garsiai, ilgai ir smirdančiai. Kartais juos išduoda tik „savimi patenkintas bezdaliaus veidelis". Bus atvejų, kai nepažįstami žmonės pagalvos, kad orą pagadinote jūs, nes jūsų kūdikis gulės nieko neišduodančiu ramiu veidu. Kartu liftu kylantys žmonės slėps surauktas nosis nosinaitėmis, galvodami, kokia jūs siaubinga motina, nes kaltinate savo naujagimį paskleidus tokią smarvę.

Shutterstock nuotr.

Mėgėjai garsiai raugėti

Nors naujagimiai yra tokie mažyčiai, tačiau jie sukaupia užtektinai dujų, kad galėtų kurtinančiai atsirūgti. Tad net jūs imsite abejoti, kas tai padarė: jūsų gražusis kūdikis ar Barnis iš Simpsonų. Ko gero, niekada nemanėte, kad galėtumėte sumaišyti savo mažyli su tuo nemaloniu raugėjančiu personažu, tačiau taip nutiks. Ir gana dažnai.

Kriuksėjimas ir čepsėjimas

Paršeliai tokie mieli, ar ne? Ypač jų šnarpščiančios nosytės bei jų skleidžiamas kriuksėjimas, kai jie ryja maistą. O, taip, mes kalbame apie naujagimius, o ne apie paršelius. Ir juos bus tikrai lengva supainioti.

Atpylinėjimas

Nors šis pokštas nėra labai juokingas, tačiau atrodo, kad dauguma kūdikių gali pasigirti tokiu ypatingu įgimtu talentu.

Kūdikiai dažnai atpila maistą. Tačiau tai jie daro ne ant savo seilinuko ir net ne ant medžiagos skiautės, kuria rūpestingai apsidengėte savo petį. Ne, kūdikiams patinka, kai jų „kūrinys" nukeliauja kuo ilgesnį kelią. Itin smagu, jei pavyksta tai padaryti jums į burną, į jūsų vyno taurę, į tėvelio marškinių kišenę ar ant šeimos šuns. 

Mimikų meistras

Kūdikiai sugeba būti pačiais gražiausiais ir žavingiausiais, nors tuo pat metu atrodo tarsi susitraukusi jūsų senelio (kuris nėra nei gražus, nei žavus) kopija. Ir tuo visai nenorime įžeisti jūsų senelio. Tiek to, jis atrodo gana žavingai, kai išsiima dantų protezus.

Shutterstock nuotr.

Žiovaujantis veidelis

Naujagimiai nieko neišmano apie geras manieras, tad jie nežino, kaip svarbu ranka prisidengti burną, kai žiovauji. Be to, jų burnos yra kur kas didesnės už jų veidus, tad kai jie žiovaus, jūs tikrai nustebsite pamatę jų burnų dydį. Tad laikykite paruoštus fotoaparatus puikiam kadrui. Žiovaujantis kūdikis – vienas iš mieliausių ankstyvosios vaikystės vaizdų.

Shutterstock nuotr.

Vėlavimas dėl ... š...

Tai bet koks vėlavimas dėl vaiko tuštinimosi - taip apibūdinama situaciją, kai kūdikis prikrauna į sauskelnes tada, kai jums jau reikia išeiti iš namų. Dėl šio nekalto veiksmo jums tenka keisti sauskelnes, jo drabužius (nes sauskelnės neatlaikė) ir dar jį pamaitinti. Taip pat tai apima ir vėlavimą dėl to, kad ir jūs buvote išpurvinta, pavyzdžiui, netyčia išsitepėte kaktą, nes itin skubėjote keisti sauskelnes.

Niekada nesibaigiantis žagsėjimas

Sutikite, jei šalia jūsų ilgai žagsėtų suaugęs žmogus, tai ganėtinai erzintų. Pastebėsite, kad jūsų užuojauta gana greit dingsta ir jūs ieškote dingsties palikti kambarį. Jei žagsės naujagimis, jūs ne tik stengsitės prieiti kuo arčiau, bet ir filmuosite viską telefonu. Be to, gal net nusivilsite, kai žagsulys baigsis. Nėra nieko smagesnio, nei stebėti žagsinti naujagimį.

Shutterstock nuotr.

Plaukuota nugara

Žinoma, plaukais dengtas kūdikio kūnelis jūsų nenudžiugino, tačiau žinokite, kad vaikai gana greitai jų atsikrato. Aišku, pirmąją valandą jūs būnate persigandę, kad jūsų vaikas visą gyvenimą bus plaukuotas. Tačiau tiek akušerė, tiek ir visagalis Google jus įtikins, kad taip nebus, tad belieka džiaugtis, kaip puikiai jūsų mažylis sugeba nusirauti tuos plaukų kuokštelius. Nesvarbu, jie auga ant nugaros ar kitose keistose vietose, ko gero, lengviau atsidusite pamatę, kad jie gana greitai iškris.  

„Girtas“ veidelis

Kaip reikiant mažylį pamaitinusi ir į jį pažvelgusi, išvysite girtą į jus žvelgiantį veidelį. Pusiau miegantis, akys žvelgiančios į pakaušį, kvailai išsiviepęs ir apsiseiliojęs. Net imsite galvoti, ar 21 gimtadienio proga išgertas kokteilis dar gali būti kažkaip išlikęs jūsų organizme. Nėra nieko mielesnio, nei nuo pieno „apgirtusio“ ir sapną sapnuoti pradedančio mažylio veido išraiškos.

Shutterstock nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis