Gydytojo triukas nuramina bet kurį verkiantį kūdikį

Kartais mamos ir tėčiai išbando šimtą skirtingų kūdikio nešiojimo, laikymo būdų, tačiau mažylis vis tiek nenurimsta. Gydytojas iš JAV teigia suradęs būdą, kaip laikyti kūdikį, kad jis būtų patenkintas ir neverktų.

Gydytojas išrado kūdikių laikymo būdą, kuris nuramina ir pačius neramiausius kūdikius.

Šiomis dienomis kone viso pasaulio žiniasklaida aptarinėja gydytojo iš Santa Monikos (JAV) dr. Roberto Hamiltono būdą, kaip laikyti kūdikius, kad jie jaustųsi saugūs ir laimingi. Medikas iš Kalifornijos šiomis dienomis yra turbūt populiariausias vaikų ligų specialistas, kurio būdą aptarinėja visos jaunos šeimos.

Gydytojo „išradimą" galima pamatyti vaizdo įraše, jo esmė trumpai: vaiko rankutės sulenkiamos ir priglaudžiamos prie jo krūtinės, jas gydytojas viena ranka prilaiko kartu su smakriuku, o kita ranka laiko už vaiko užpakaliuko.

Stop kadras

Tada vaikas palenkiamas žemyn maždaug 45 laipsniais ir šiek tiek pasūpuojamas. Pasak gydytojo, toks vaiko laikymas ir nešiojimas tinka patiems mažiausiems kūdikiams, tai nuramina kūdikius ir jie liaujasi verkę ar nerimavę.

Stop kadras

Jei kūdikis verkia, gydytojas pataria įsitikinti, ar tam nėra rimtų priežasčių - gal mažylis serga arba yra alkanas. „Jeigu įsitikinote, kad visos priežastys pašalintos, bet vaikelis tiesiog neramus, galite išmėginti šį būdą", - sako jis. Toks kūdikio laikymas tinka iki maždaug 3 mėnesių, nes vėliau vaikai tampa tiesiog per sunkūs tokiam laikymui.

Gydytojo interviu (anglų k.) - žemiau esančioje nuorodoje. Per penkias dienas jį jau buvo peržiūrėję daugiau kaip 9 milijonai internautų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis