Jaunas tėtis kai ką sugalvojo kūdikiams, kurie prastai miega

Prieš dvejus metus susilaukęs dukrytės, vienas jaunas tėtis, kaip ir daugelis kitų tėvų, sprendė dilemą, kur ir kaip saugiai migdyti naujagimę.

Nuspręsti tėvams, kur ir kaip migdyti kūdikį, nėra lengva. Kokią lovelę rinktis, koks čiužinukas geriausias? Kur saugiau miegoti vaikui - savo lovelėje ar su tėvais didelėje lovoje? Kokie faktoriai iki minimumo sumažina staigios kūdikių mirties riziką?

Šie klausimai nedavė ramybės Jamesui Spenceriui, kuris tėčiu tapo būdamas 22 metų. Jo dukrytė, būdama maža, nenoriai užmigdavo, tad tėtis ieškojo būdų, kas galėtų ją nuraminti ir kur ji miegotų saugiai ir ramiai.

Šiandien jo dukrytei jau dveji metai, ir jis pristato naują produktą vaikų prekių rinkoje – lovytę-hamaką kūdikiui, kuris primena mamos įsčias.

All #smiles in her Crescent Womb @feelinfinesublime #infant #sids #natural #babyproducts #4moms #baby #pregnancy #ergobaby #bobawrap #natural #organic #pujtub #newmoms

A photo posted by Crescent Womb (@crescentwomb) on Jun 6, 2016 at 1:11pm PDT

Hope everyone is having as relaxing of a St.Patricks Day as this little guy. #sweetdreams #infant #sids #natural #babyproducts #4moms #baby #pregnancy #ergobaby #bobawrap #natural #organic #pujtub

A photo posted by Crescent Womb (@crescentwomb) on Mar 17, 2016 at 2:33pm PDT

Šią nematytą vaikų migdymo "priemonę" tėtis sukūrė remdamasis savo patirtimi, konsultuodamasis su kitomis kūdikius auginančiomis šeimomis bei vaiko raidos specialistais.

JAV gyvenantis Spenceris sukūrė "Crescent Womb" – medžiaginį hamaką, kuris kabinamas ant kūdikio lovelės, ir į jį paguldytas vaikas yra panašioje pozicijoje, kaip mamos gimdoje - jis nejaučia didelės erdvės, yra susirietęs ir tuo pačiu gali laisvai judinti rankytes bei kojytes.

Jamesas sako, kad jo išradimas skirtas patiems mažiausiems kūdikėliams ir naujagimiams, kad perėjimas iš mamos įsčių į šį pasaulį nebūtų toks bauginantis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis