Jei vaikas gimė 2017 metais, jo stipriosios savybės bus šios

Jeigu mažylis gimė tarp 2017 metų sausio 28 dienos ir 2018 metų vasario 15, jį pagal kinų kalendorių globoja Ugninis raudonas Gaidys.

Nuo pirmų gyvenimo metų geriau būtų numatyti įvairiapusį vaiko vystymąsi ir daug įdomių užsiėmimų. Neįprasti pomėgiai ir kūrybinės idėjos padės išugdyti erdvinį mąstymą ir loginius įgūdžius, kurie pasitarnaus ateityje. 2017 metais gimusių vaikų charakteris pieštas ryškiomis spalvomis, kuriomis pasižymi išdidus ir kovingas Gaidys.

Teigiamos savybės:

- kūrybinis pradas;

- atvirumas;

- lyderystė;

- smalsumas;

- svajingumas;

- nuoširdumas;

- emocingumas.

Savybės, kurios gali trukdyti:

- tinginystė;

- egoizmas;

- kaprizingumas;

- jėgos pozicija;

- užsispyrimas.

Žino, ko nori

Ugninis Gaidys žino kaip greičiausiai ir kokybiškiausiai pasiekti išsikeltą tikslą, sėkmingai įveikti kliūtis. Tėvai turėtų įsidėmėti, kad Gaidžio metais gimusius vaikus būtina skatinti už jų darbus ir pasiekimus. Tačiau lepinti mažylių nereikėtų. Vaikas turi suprasti, kad apdovanotas bus tik tuomet, jeigu priims teisingus sprendimus ir tinkamai elgsis. Stabilumas ir pastovumas – tai, ko reikia normaliam vaiko, gimusio 2017 metais, vystymuisi.

Tėtis – svarbiausias

Ir berniukai, ir mergaitės labai vertins tėvo vaidmenį šeimoje. Jaunajai damai jos tėtis taps stipriosios lyties pavyzdžiu, patikima parama ir palaikymu. Berniukui tėtis – be abejo, sektinas gyvenimo pavyzdys. Motinos vaikams yra prisirišimo, meilės, švelnumo ir jausmingumo modelis. Tokie jausmai lydės visą gyvenimą.

Netrukdykite vystytis

Maži vaikai, gimę Gaidžio metais, nei minutės negali nusėdėti vietoje. Jie smalsūs, išradingi, nuolat kažkuo užsiėmę. Ir berniukams, ir mergaitėms būdingas analitinis mąstymas ir kūrybinis potencialas, todėl astrologai nerekomenduoja jų orientuoti į darbininkiškas profesijas. Jau nuo mažų metų kreipkite juos meno ar mokslo linkme.

Pastebėta, kad tarp gimusių Gaidžio metais yra daug menininkų, muzikantų, rašytojų ir politikų. Tokių vaikų ateityje laukia sėkminga karjera ir turtai, tačiau tik su sąlyga, jeigu bus laikomasi disciplinos ir kovojama su tinginyste.

Nesistebėkite, jeigu jūsų atžala vystysis ne pagal metus. Gaidžiui būdinga įgimta gyvenimiška išmintis. Aplinkinius kartais stebina jų įsitikinimai ir požiūris. Tačiau kur ieškoti paramos, jei ne pas savo tėvus. Mylėkite savo mažylį tokį, koks jis yra, su visais jo privalumais ir keistumais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis