Keisti čiulptukai Fotogalerija

Neįprasto dizaino čiulptukai - neįprasto skonio tėvams. Interneto parduotuvėse galima nusipirkti pačių keisčiausių čiulptukų mažyliams - primenančių ir kiaulės šnipą, ir vampyro iltis.

Kaip išsirinkti čiulptuką?

Pagrindinis kriterijus renkantis čiulptuką - jo dydis. Skirtingų gamintojų čiulptukai turi skirtingą dydžių žymėjimą, tačiau bene dažniausiai pasitaikantis čiulptukus skirsto į: 0- 3 mėnesiai; 3-6 mėnesiai; 6-12 mėnesių ir t.t.

Kitas svarbus kriterijus tėveliams - čiulptukų spalva. Lietuvoje įprasta raudonų, rausvų, gelsvų ir baltų atspalvių čiulptukus pirkti mergaitėms, melsvų ir žalsvų - berniukams.

Keisti čiulptukus patartina kas kelis mėnesius arba poreikį, jeigu jis susidėvi anksčiau. Pakeitęs spalvą, įtrūkęs ir kitaip susidėvėjęs čiulptukas yra ženklas, kad metas pirkti naują.

Keistų formų čiulptukai

Užsienio interneto parduotuvėse, kuriose prekiaujama vaikų prekėmis, galima aptikti ir neįprasto dizaino čiulptukų. Štai parduotuvėje www.perpetualkid.com ūsų formų čiulptukai jau kuris laikas puikuojasi perkamiausių daiktų topuose. Didžiulę kolekciją neįprastų mūsų akiai čiulptukų turi ir JAV gamintojas www.billybobproducts.com.

Mūsų portalo pakalbinti jauni tėvai Ieva ir Tomas, auginantys aštuonių mėnesių dukrytę Saulę sako, kad tokie čiulptukai, jų manymu, yra labiau pasižiūrėjimui, o ne pirkimui. "Nors jų kaina ir nedidelė, iki 10 JAV dolerių (apie 30 lt), patys tokių nepirktume. O jeigu ir gautume tokį čiulptuką dovanų, nežinau, ar rastume progos juo papuošti dukrytę. Nebent per Helovyną, kurio šiaip jau mes nelabai švenčiame" - sakė tėvai.

Jūsų dėmesiui - neįprasto dizaino čiulptukų kolekcija.

              

              

                        

                

              

                     

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis