Ar ir jūs pagalvojote, kad matote ištatuiruotą kūdikį?

Prisipažinsime, kai pamatėme šias nuotraukas, pirma mintis buvo būtent tokia: "Ohoho, kūdikis, ir šitokios tatuiruotės!".

Tačiau pasidomėję daugiau, supratome, kad tai tėra optinė apgaulė. Visi šie kūdikiai vilki marškinėliais su rankovėmis, kurios iš šono atrodo, tarsi vaikų rankos būtų tatuiruotos.

Vida Press

Idėja sukurti tokią rūbelių kūdikiams liniją į galvą šovė vienai fotografei Terai iš Šiaurės Dakotos (JAV). Ji sako supratusi, kad šiuolaikiniai tėvai mėgsta išsiskirti ir ieško savo vaikams išskirtinių rūbų bei daiktų.

Vida Press

Menininkė vaikus fotografuoja jau daugiau kaip dešimt metų, per šį laiką yra įamžinusi daugybę mergaičių ir berniukų. Pasak fotografės, kiekvienas vaikas yra ypatingas ir unikalus, deja, vaikiški rūbai jai atrodo gana nuobodūs ir neatskleidžiantys vaiko asmenybės.

Vida Press

Ypač nuskriausti, pasak Teros, yra berniukai. Jiems rūbų pasirinkimas itin skurdus.

Vida Press

Tad moteris pasiraitojo rankoves ir įgyvendino iš tiesų netradicinį projektą - sukūrė rūbelių kūdikiams seriją. Joje - medvilniniai vienspalviai marškinėliai, turintys "tatuiruotėmis" išmargintas aptemptas rankoves. Pastarosios pagamintos iš sintetikos ir išmargintos tikrais tatuiruočių raštais, kokius siūlo įvairūs tatuiruočių salonai.

Vida Press

Rūbelių kolekcija pavadinta "TotTude". Įdomu, kad pati idėjos autorė augina keturias dukteris. Jos rūbai skirti ne tik berniukams, bet ir mergaitėms.

Vida Press

Tery džiaugiasi, kad sukūrusi rūbelių kolekciją, sulaukė didžiulio palaikymo ir teigiamos reakcijos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis