Kaip atrodo išmaniausias pasaulyje vaikų vežimėlis

Pasmalsaukim, kaip atrodo ypač „gudrus" vaikiškas vežimėlis ir sužinokim, kur už kiek jį galime nusipirkti.

Susilanksto ir išsilanksto pats

Vienas didžiausių „4moms Origami" vežimėlio, skirto jau sėdintiems vaikams, privalumas - jis susilanksto ir išsilanksto pats. Tereikia vienu pirštu spustelėti mygtuką, jis akimirksniu susilanksto ir jau galite jį transportuoti.

LCD ekranėlyje, įmontuotame ties rankena, jūs galite matyti, kaip sekasi jūsų vaikui, kokia dabar oro tempertūra, greitis ir kiek kilometrų jūs jau nuriedėjote su vežimėliu.

Šviečia ir dieną, ir naktį

Iki šiol neregėtas sprendimas - ratuose įmontuotas apšvietimas, kuris ypač padeda apniukusią ir debesuotą dieną. Važiuojant prietemoje su vaiku jūs būsite pastebimi iš toli ir todėl jausitės saugūs.

Besivaikščiojant galima pasikrauti telefoną

Vežimėlyje yra galimybė pasikrauti mobilųjį telefoną, mat galiniuose vežimėlio ratuose įmontuotas specialus generatorius.


Kainuoja ne milijoną

Šis vežimėlis nėra koks nors parodomasis, demonstruojamas tik parodų metų, tai realus vežimėlis, kurį galima įsigyti visiems norintiems. 

Išmaniausias vaikiškas vežimėlis sukurtas JAV ir šiuo metu kainuoja apie 850 JAV dolerių (apie 2000 litų).Papildomai galima įsigyti ir kitus priedus - tvirtinamą ant rėmo lopšį naujagimiams ar automobilinę kėdutę - nešioklę.

Video įraše pamatykite, kaip neįtikėtinai greitai vežimėlis susilanksto pats. Tik vienas mygtuko paspaudimas.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis