Kodėl graužti mamos karolius kūdikiams yra sveika? VIDEO

Dantukų augimo metu, mamai priglaudus kūdikį prie krūtinės, žiūrėk, šis jau taikosi kaklo papuošalą įsidėti į burną – juk kažką graužiant, kramsnojant dantenas peršti mažiau. Tam, kad mamytės ir toliau galėtų dėvėti papuošalus ir nesirūpinti, kad jų mažylį aksesuaras sužeis ar kitaip pakenks, buvo sukurti papuošalai – „kramtukai“.

Pradėjus kaltis dantims, kūdikis tampa irzlesnis, negu įprastai, o papuošalai – „kramtukai“ yra puikus būdas atkreipti mažylio dėmesį, jį nuraminti, bei sumažinti erzinantį dantenų perštėjimą.

Nereikia nerimauti ir tuomet, jei po ranka nėra čiulptuko: trumpiau tariant, vienas aksesuaras – kelios paskirtys, naudinga ir kūdikiui, ir mamytei.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kas nutinka, kai vaikai mato tėvus nuogus?
Kokios žinomos šeimos Lietuvoje yra daugiavaikės?

Tačiau šie papuošalai neatrodo prasčiau nei tie, kuriuos įsigyjame aksesuarų parduotuvėse, todėl antroji jų paskirtis niekam nė į galvą neateitų!

Stilingi pakabukai bei apyrankės yra pagaminti iš specialaus, netoksiško silikono, kaip ir visi kiti kūdikiams skirti „kramtukai“. Ši medžiaga beskonė, bekvapė, taip pat atspari bakterijų dauginimuisi. Iš silikono pagamintus aksesuarus valyti galima šiltu vandeniu ir muilu ar netgi plauti indaplovėje!


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis