50 filmų, kuriuos rekomenduojame pamatyti

Ilgąjį savaitgalį rekomenduojame jums 50 filmų, kuriuos suskirstėme pagal kategorijas: filmai nėščiosioms, filmai apie motinystę, tėvystę, šeimos vertybes bei animaciniai filmai visai šeimai.

TOP 10 filmų apie nėštumą, kuriuos verta pamatyti

Jei planuojate susilaukti vaikų arba jau esate nėščia, jums tikrai patiks filmai, kuriuose kalbame apie būsimo vaikučio laukimą. Atrinkome 10 populiariausių filmų apie nėštumą, kurie įkvepia motinystei. Jums tereikia išsirinkti. Mūsų pasiūlymą rasite čia:

TOP 10 filmų apie motinystę

Motinystės instinktas - tai poreikis rūpintis vaiku. Nėštumo metu pradeda gamintis specialūs hormonai, kurie sustiprina poreikį rūpintis kūdikiu. O kartais jį pažadinti gali tiesiog paprasti sentimentalūs filmai. Jei pažiūrėjusios šiuos filmus neužsinorėsite tapti mama, tai tikrai panorėsite paskambinti savo mamai. Prasmingam savaitgalio praleidimui rekomenduojame 10 filmų apie motinystę, kuriuos verta pamatyti kiekvienai moteriai. Mūsų pasiūlymas čia:

TOP 10 filmų apie tėvystę, kuriuos verta pamatyti

Vaiko planavimas ar laukimas reikalauja ne tik mamų, bet ir būsimų tėvelių pasiruošimo. Vienas iš būdų - daugiau laiko leisti kartu – drauge žiūrėti filmus apie tėvystę. Siūlome 10 įdomiausių filmų tėčiams, jie - čia.

TOP 10 animacinių filmų visai šeimai

Filmo siužetai mažąjį žiūrovą nukels į spalvingą pasaulį, kuriame gėris kovoja su blogiu, meilė laimi prieš neapykantą, o veikėjų širdys kupinos gėrio. Drauge su mažaisiais žiūrėkite šiuos filmus ir užsikrėskite puikia nuotaika. Sudarėme dešimtuką animacinių filmų, kuriuos smagu žiūrėti su visa šeima. Ar visus juos jau matėte? Mūsų dešimtukas čia.

TOP 10 filmų apie šeimos vertybes, kurie suvirpins širdį

Šeimoje perteikiamos ir puoselėjamos tėvams bei vaikams brangiausios žmogiškosios vertybės. Todėl nusprendėme surinkti geriausių filmų apie šeimą dešimtuką. Tokie filmai geriems darbams įkvėps ir mažus, ir didelius. Kokius filmus rekomenduojame, pamatysite čia.

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis