Bjauriausias kiekvienos mamos bruožas pagal Zodiako ženklą

Visi mes turime „juodųjų“ savo asmenybės pusių. Koks vienas, pats bjauriausias, charakterio bruožas yra būdingas kiekvienam Zodiako ženklui?

Kiekvienas Zodiako ženklas turi tik jam būdingų savybių: vienos moterys yra labiau šeimyniškos už kitas, kitos pasineria į motinystę stačia galva, o trečios nepamiršta savęs ir karjeros.


Tačiau yra tokių savybių, kurių mes kartais ir nepastebime, kurios geriau matyti iš šono. Tad šįkart vienu sakiniu apie tai, kokį bjauriausią bruožą turi kiekviena mama pagal Zodiako ženklą.


Ir, kaip kaskart, primename, kad nesiūlome jums aklai tikėti horoskopais, į juos žvelkite kaip į lengvą pramogą, skaitinius, kurie nieko neįpareigoja.


Nors kas ten žino, gal nurodytos kiekvieno Zodiako ženklo būdo savybės privers susimąstyti, ir santykiai šeimoje taps tik dar darnesni ir geresni?


Avinas


Pernelyg anksti nusprendžia, kad jos vaikai suaugo ir jiems nebereikia tiek motiniškos šilumos ir dėmesio. Jos vaikai užauga savarankiški ir plačių pažiūrų žmonės, tačiau jie turi trumpą vaikystę. Mama Avinas namuose laikosi taisyklių kurios patogiausios jai pačiai, o ne šeimai. Todėl jos vaikai neturi to „namų jausmo", apie kurį kalba suaugusieji, prisimindami vanile, cinamonu ir jaukuma kvepiančius vaikystės namus.


Jautis


Ji pernelyg daug kontroliuoja savo vaikų gyvenimus, o ypač dukters. Tačiau emocinės paramos jos vaikams niekada netrūksta.


Dvyniai


Komunikabilios šio ženklo motinos lengvai randa kalba su vaikais, tačiau neretai tas bendravimas būna paviršutiniškas. Dėl šios priežasties Dvynių vaikai retai kreipiasi į jas pagalbos ir patarimo, nors mama ir galėtų išspręsti šias problemas. Ši mama visą gyvenimą savo vaikams išlieka labiau draugė.


Vėžys


Šilta ir mylinti mama Vėžys pernelyg rimtai žiūri į savo vaiko auklėjimą, mokslus ir išsilavinimą. Tai jai tampa svarbiausiu tikslu, užgožiančiu vaiko jausmus ir poreikius. Jos vaikai užauga vertinantys šeimos bendrystę, empatiški.


Liūtas


Kartais pati sau rūpi labiau, negu vaikai. Mėgsta aplinkiniams pasakoti apie savo vaikus, tačiau tas domėjimasis gana paviršutiniškas. Jos vaikai nepriekaištingai papuošti ir lanko pačius geriausius užsiėmimus, tačiau jiems trūksta vidinio ryšio su mama.


Mergelė


Rūpestinga ir pasirengusi visada padėti savo vaikui, ši mama nemėgsta rodyti savo jausmų, todėl vaikui gali trūkti tiesiog prisilietimų, fizinio kontakto ir patvirtinimo, kad jis yra besąlygiškai mylimas.


Svarstyklės


Labiau draugė vaikui, o ne mama. Ypač, jei augina dukteris. Jeigu ši mama augina savo vaikus viena, jie tampa ir jos emocijų įkaitais.


Skorpionas


Šio ženklo mama pernelyg stipriai kontroliuoja ir kišasi į savo vaikų gyvenimą. Jai norisi žinoti viską ir visada. Taip slopinamas vaikų savarankiškumas ir iniciatyvumas.


Šaulys


Skiria vaikams daug laiko ir dėmesio, ypač jai svarbus intelektinis atžalų lavinimas. Kiek silpniau su emociniu intelektu - tai nėra jos vaikų auklėjimo prioritetas.


Ožiaragis


Režimas, namų tvarka ir dienotvarkė - tai pernelyg svarbu šio ženklo mamai. Ji šiek tiek panaši į Mergelę - lavina vaiko protą, tačiau nelabai paiso emocinių poreikių, todėl vaikui kartais pritrūksta mamos šilumos ir meilės.


Vandenis


Turinti autoritarinių bruožų mama. Vaikai auga tikri maištautojai. Jeigu vaikas silpnesnio charakterio, gal nekovoti ir nemaištauti, o pasiduoti ir tapti ilgai priklausomas nuo savo mamos.


Žuvys


Nemoka atskirti, kur yra vaiko, o kur - jos poreikiai. Todėl neretai jos vaikai įgyvendina jos, o ne savo svajones.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis