Filmai apie tėvystę, kuriuos žiūrėdami kvatosite už pilvų susiėmę

Auginti vaikus tikrai nėra lengva – tai pripažins bet kuri mama ar tėtis. Gimus pirmagimiui šeimos gyvenimas pasikeičia visam laikui. Tačiau tėvystė ne tik bemiegės naktys ir amžini rūpesčiai, bet ir begalinė meilė bei daugybė juoko. Kartais ir pro ašaras. Atrinkome penkias komedijas, kurias pažiūrėjus pasidarys lengviau – ne jūsų vienų atžala naują sofą papuošė miltų ir vandens mišiniu ar kol miegojote nukirpo jums plaukus.

„Trys vyrai ir kūdikis“ („Three Men and a Baby“ (1987) – klasika, tačiau puikiai parodo, kad vyrai puikiai gali susidoroti su kūdikio priežiūra, o jų kiek nestandartiniai metodai nė kiek nekenkia.

TAIP PAT SKAITYKITE:
50 filmų, kuriuos rekomenduojame pamatyti
Pasiilgusiems Kalėdų: filmai, kuriuos verta pamatyti

„Motinystė“ („Motherhood“ (2009) – filmo herojės „darbas“ auginti savo du vaikus Niujorke. Pasirodo, tai nėra taip lengva.

Filmas „Nuotakos tėvas“ („Father of the Bride“ (1991) suvirpins kiekvieno dukrytės tėčio širdį.

Posakį, kad tikrasis tėtis yra tas, kuris myli ir augina, patvirtina filmas „Kas čia kalba?“ („Look Who's Talking“ (1989).

Vaikai gali vesti iš proto ir mamoms kartais reikia poilsio. Kuo baigiasi tokios linksmybės pamatysite filme „Mamos linksminasi“ („Moms' Night Out“ (2014).

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis