Garsios moterys, kurioms nėštumas buvo kančia

Įprasta apie vaikelio laukimą kalbėti tarsi apie stebuklą – mamos pasakoja, kokios jos jausdavosi ypatingos ir koks džiugus buvo vaikučio laukimas. Tačiau ne vienai nėštumas realybėje būna tikras išbandymas – kelis mėnesius be atvangos pykina, tinsta kojos, auga svoris, o paskutiniais mėnesiais sunku judėti. Kelios gerai žinomos moterys taip pat nesidžiaugė savo nėštumu ir to neslėpė.



Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Mariah Carey

Iki pažinties su Nicku Cannonu garsioji primadona visada sakydavo, kad vaikams ji vis dar nėra subrendusi ir nežinia ar kada bus. Tačiau dabar Mariah augina dvynukus ir jaučiasi labai laiminga mama. Visai kitokius jausmus jai kėlė nėštumas. Praėjus porai metų viename interviu dainininkė atviravo, kad jautėsi stora ir negraži – net savo vyrui nesirodydavo nuoga.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Gražiausia pasaulyje mergaite tituluojamai Kristinai žadama puiki karjera

Astrologė Saulė atskleidžia, kokie bus vaikai, gimę pirmąjį 2015 metų pusmetį

Jaime Pressly

Aktorė augina vieną sūnų ir daugiau gimdyti vaikų nenori. Pasak jos, savo sūnų ji be galo myli, tačiau džiaugiasi, kad daugiau nereikės gimdyti, o nėštumą atsimena kaip didžiausią košmarą. Tuo metu ji ne tik jautėsi stora ir ištinusi, bet ir kentėjo nuo hormonų audrų – nuotaika keisdavosi kas kelios minutės, o elgesys, pasak Jaime, priminė lunatikę.

Jaime Pressly
Jaime Pressly
Vida Press

Melissa Joan Hart

Paauglystėje suvaidinusi raganaitę Sabriną, aktorė būtų norėjusi turėti burtų lazdelę ir kai laukėsi trijų savo vaikų. Visus kartus aktorė priaugo labai daug svorio, tačiau tai jai sukėlė mažiausiai rūpesčių. Blogiausia buvo tai, pasak Melissos, kad ji nuolat jausdavosi be galo pavargusi. Moteris yra prisipažinusi, kad norėtų septynių vaikų, jei tik nėštumai nebūtų tokie sunkūs.

Melissa Joan Hart
Melissa Joan Hart
Vida Press

Christina Applegate

Aktorė pastojo praėjus dviem metams, kai buvo diagnozuotas ankstyvos stadijos krūties vėžys. Žymi moteris džiaugėsi, kad gali turėti vaikelį, bet vėliau prisipažino, kad nėštumas toli gražu nebuvo malonus laikotarpis. Ji jautėsi tikra storule ir nuolat jautė energijos stygių.

Christina Applegate
Christina Applegate
Vida Press

Hilary Duff

Aktorė mama tapo 2012 metais ir kol kas daugiau vaikų turėti nesiruošia. Pasak jos, ji iki šiol ilgisi sūnaus judesių pilve, bet paties nėštumo ir savijautos jo metu nemėgo ir pakartoti artimiausiu metu nenorėtų.

Hilary Duff
Hilary Duff
Vida Press

Kate Hudson

Pirmasis aktorės nėštumas buvo lengvas, todėl to paties tikėjosi ir antrą kartą. Tačiau taip nebuvo – kelis pirmuosius mėnesius ją kamavo stiprus rytinis pykinimas, odą berdavo spuogais, stipriai slinko plaukai ir nevaldomai augo kilogramai. Taip pat Kate skundėsi, kad krūtinė padidėjo nuo A dydžio iki D ir ji nebetelpa į jokius madingus drabužius.

Kate Hudson
Kate Hudson
Vida Press

Gwyneth Paltrow

Aktorė garsėja kaip itin sveikos gyvensenos šalininkė, tačiau tai nepadėjo palengvinti abiejų nėštumų. Gwyneth yra sakiusi, kad ją stipriai pykino kelis mėnesius ir ji galėdavo tik gulėti lovoje.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
Vida Press

Kim Kardashian

Realybės šou žvaigždė visada svajojo turėti daug vaikų. Be to, jos sesuo, turinti tris vaikus, ir draugės visada tvirtino, kad nėštumas – puiki patirtis. Tačiau Kim prisipažino, kad daug vaikų ji nori ir toliau, bet antro nėštumo šiek tiek bijo. Pirmą kartą pastojusi Kim priaugo nemažai svorio ir buvo negailestingai kritikuojama spaudos. Taip pat ji kentėjo nuo nėščiųjų preeklampsijos.

Kim Kardashian
Kim Kardashian
Vida Press

Kate Middleton

Būsima karalienė niekada viešai nesiskundė ir nepasakojo apie pirmąjį ir antrąjį nėštumą, tačiau ir pirmą ir antrą kartą jai teko kelis kartus gultis į ligoninę dėl nepakeliamo rytinio pykinimo. Taip pat pirmojo nėštumo metu ji vengė viešumos ir stengėsi kuo daugiau laiko praleisti savo tėvų namuose.

Kate Middleton
Kate Middleton
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis