Išskirtinis interviu: jauna mamytė numeta 9 kg iškart po gimdymo

Iki spalio 24 d. Šiaurės Europos sveikatos agentūra siūlo pagerinti sveikatą - numesk svorio laikydamasis būtent Tau pritaikytos dietos. Sukurti savo dietą gali www.nordenhealth.com - pirmiesiems 50 norinčiųjų šiandien dietos sudarymą apmoka Šiaurės Europos sveikatos agentūra (patiems tereikia sumokėti registracijos mokestį 37 Lt).

Interviu su Rasa Kilinskaite (29) iš Klaipėdos. Jauna mamytė Rasa antrą savaitę po gimdymo pradėjo individualų lieknėjimo kursą ir per 7 dienas numetė 9 kg laikydamasi NordenHealth internete sudaryto lieknėjimo plano.

Vakar buvo paskutinė tavo savaitės kurso diena, tu puikiai atrodai!

Ačiū! Pagaliau jaučiuosi laiminga.

Ar esi mėginusi sulieknėti anksčiau? Kas tave paragino užsirašyti į programą?

Po vidurinės mokyklos baigimo prasidėjo sėdimas gyvenimo būdas. Kartu su tuo pradėjo kauptis kilogramai. Kai gimė dukrelė, mano išvaizda tik pablogėjo, todėl žymiai sumažėjo ir mano pasitikėjimas savimi. Kad ir ką daryčiau, negalėjau grąžinti savo liemens ir klubų buvusių formų. Jau paskutinius penkis metus mėginu visaip sulieknėti, bet veltui. Iš pradžių bandžiau tabletes, bet dėl vaiko tablečių teko atsisakyti ir keli numesti kilogramai grįžo su kaupu. Kitus 2 metus bėgau rytais krosus, paskui pradėjau badauti, bet galų gale viskas tai buvo tik nereikalingos kančios, nes jokių rezultatų nesimatė.

Ką darei, kad sulieknėtum?

Skaičiau apie teigiamą patirtį ir galimybę internete sudaryti sveiką lieknėjimo planą. Iš pradžių reikėjo atlikti testą ir užsiregistruoti programoje. Kitą dieną gavau man individualiai sudarytą lieknėjimo planą kiekvienai dienai. Jau ruošiausi vėl pradėti badavimą ir bėgiojimą... Bet išaiškėjo, kad esmė visai kitur - iš tikrųjų reikėjo valgyti sveikus ir skanius valgius, tiksliai laikantis pagaminimo laiko ir būdo. Toks kaip savaitės sveikatos turas. Paskutinėmis dienomis buvo net sunku suvalgyti tiek, kiek tai numatė planas. Ir antras dalykas, kuris nustebino - jokio sportavimo, tik lengvi judesiai porą kartų per septynias dienas. Dabar žiūrėdama į nuotraukas net negaliu savęs atpažinti.

Ką patartum kitoms moterims, kurios nori numesti svorio?

Sąžiningai atsakyti į testo klausimus, iš tikrųjų stengiantis atsiskleisti pačioms sau. Ir įveikti tingėjimą bei laikytis plano, nedaryti jokių pakeitimų. Išpildyti savo širdies troškimus ir vėl džiaugtis savo kūnu.

Gražus sudėjimas yra ne mažiau svarbus, nei sveikata. Tam, kad būtum graži ir laiminga, šiuos dalykus reikia puoselėti kartu. Ekstremalios dietos gali įvaryti depresiją, o badavimas atsilošti dvigubai. Svarbu yra suprasti, kad stebuklingų priemonių nebūna. Antsvoris turi įtakos ne tik išvaizdai, jis skatina širdies bei kraujagyslių problemų vystymąsi. Šiaurės Europos sveikatos agentūra siūlo Tau sudaryti individualų lieknėjimo planą ir atsikratyti antsvorio. Pirmiesiems 50 interesantams šiandien dietos sudarymą apmoka Šiaurės Europos sveikatos agentūra (patiems tereikia sumokėti registracijos mokestį 37 Lt).

 Individualaus plano sudarymui eik į NordenHealth.com

Vardai ir vietovardžiai pakeisti siekiant išsaugoti kalbėjusių asmenų konfidencialumą.

Užsakymo nr.: PT_63105644

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis