Ką reiškia, jei sapne gimdote arba matote vaikus

Kiekvienas iš mūsų yra regėjęs sapnų, kuriuos pabudus sunku paaiškinti. Nereta moteris, kuri neturi vaikų ir nėra nėščia, sapnuoja, kad jai gimė kūdikis. Po to, prisiminus sapną, net juokas ima - juk vaiko nė planuose nėra. Iš kur tokie sapnai?

Per visą gyvenimą kiekvienas žmogus patiria daug transformacijos ciklų, ir kiekvienas yra priverstas įsigyventi į naujus vaidmenis ir prisiimti naujas pareigas. Tam reikia laiko ir kantrybės. Jei norime tobulėti, reikia keisti senus įpročius ir mąstymą, pasenusius vertinimus. Būtent tokiais permainų laikotarpiais ir sapnuojame gimdymą ir gimimą, taip ir mirtį.

Jei jums artimiausiu laiku negresia gimdymas ir nejaučiate artėjančios mirties, tokių sapnų nereikėtų suprasti tiesiogiai. Gimdymą dažnai sapnuojame ir tada, kai savyje atskleidžiame naujas savybes. Tai labiausiai būdinga moterims, ypač toms, kurios lanko psichoterapijos kursą, susijusį su intensyviu vidiniu darbu.


Vaiko gimimas sapne gali simbolizuoti ir naujus projektus. Kuo labiau pasitikime savo intuicija, savo instinktyviuoju „Aš", tuo daugiau kūrybinės energijos išlaisviname. Simboliškai sapnuose tai pasireiškia kaip gimimo procesas.

Mums duodamas signalas, parodantis, kiek esame pasiruošę naujovėms savo gyvenime ir kaip tvirtai esame pasiryžę tęsti pradėtą darbą.


1. Gimimą dažniausiai sapnuojame lūžio akimirkomis, kai prasideda naujas gyvenimo etapas arba atskleidžiame naujus savo asmenybės aspektus.


2. Kūdikio gimimas sapne gali simbolizuoti ir vidinio potencialo augimą arba naujus interesus ar projektus.


Vida Press


3. Sapnas parodo, kiek esame pasiruošę naujovėms, ar nubudęs mūsų kūrybinis potencialas.


4. Jei sapne vaiką pametame, iš mūsų jį atima, jis kenčia arba serga kažkokia liga, pasitelkite sąmoningą sapnavimą (tai tam tikras sapnų fiksavimo, prisiminimo ir kontroliavimo metodas) ir grįžę į sapną pakeiskite savo elgesį vaiko atžvilgiu.


5. Vaikas sapne gali suaugti per labai trumpą laiką. Vaiko amžius gali nurodyti laiką, kada prasidės naujas ciklas arba projektas.


6. Prisiminkite vaiko lytį ir amžių. Kokios buvo gimdymo aplinkybės, kokie pojūčiai? Ar jums skaudėjo, ar nieko nejautėte? Ar šalia jūsų buvo kažkas, kas padėjo? Galbūt vaikas gimė ligotas, neišnešiotas ar kažkuo išskirtinis?


7. Nepriklausomai nuo to, ar pasitelksime sąmoningą sapnavimą ir bandysime kontroliuoti savo sapnus, ar ne, mūsų simbolinis vaikas užaugs, išsivystys ir pasireikš kažkurioje mūsų gyvenimo sferoje.


Kiekvienas turi pasidaryti savo išvadas, bet turėkite omenyje, kad jei šiuo metu nesilaukiate kūdikio, sapne pasirodęs vaikas dažniausiai yra simbolis, o ne naujos gyvybės pranašas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis