Kaip pagal vardą apskaičiuoti vaiko likimą

Suteikdami vardą vaikui tėvai ne tik linki jam viso ko geriausio, bet dažnai turi ir konkrečią jo gyvenimo viziją.

Šiek tiek praskleisti paslapties šydą ir žvilgtelėti į galimą vaiko ateitį leidžia numerologija –skaičių mokslas, kuris net didžiausius skeptikus verčia suklusti.

Atskleidžia tai, ko net patys apie save nežinome

Numerologija vadinama tiksliuoju mokslu apie skaičius, raides ir jų sąveiką. Numerologijos mokslo pradininku laikomas žymus senovės Graikijos matematikas ir filosofas Pitagoras, dar gilesnės šio mokslo užuomazgos aptinkamos žydų Kabaloje. Teigiama, kad kiekviena raidė atitinka tam tikrą skaičių, o pastarieji turi mistinių savybių ir stipriai veikia žmogaus gyvenimą. Apskaičiavus vardo ir pavardės skaičius, galima įvardinti žmogaus gabumus, charakterio bruožus, nuspėti jo vaidmenį šiame pasaulyje, išsiaiškinti, kas jį motyvuoja net jam pačiam to dar apie save nežinant.

Šio metodo pagalba galima nustatyti, kada palankiausias metas priimti svarbiausius gyvenimo sprendimus, kada investuoti, kada vesti, kada keisti darbą. Kai kurie žmonės taip geriau pažįsta save, o pakoreguodami vardą sustiprina silpnąsias savo asmenybės puses, pakreipia karjeros kelią. Pavyzdžiui, modelis Agyness Deyn kaip ir nemaža dalis pramogų pasaulio atstovų savo vardą pakeitė (tikrasis jos vardas Laura Michelle Hollins), tačiau ji tai padarė ne vien dėl įsimintinesio skambesio, bet ir dėl vardo įtakos jos karjerai – naująjį vardą ji susigalvojo padedant numerologijos specialistei.

Įdomūs sutapimai

Tikriausiai ne visiems tokie savęs pažinimo būdai atrodo patikimi, todėl ne vienas numojęs ranka vadina tai magija, mistika ar tiesiog vaikų žaidimais. Tačiau įdomu tai, kad net skeptiškai nusiteikus ir bandant atrasti šio skaičiavimo spragas, dažniau tenka įsitikinti, kad retus nesutapimus galima vadinti atsitiktinumais. Pabandžius apskaičiuoti žinomų, puikiai pažįstamų ir aiškų savo gyvenimo kelią atradusių žmonių skaičius, didžioji dalis faktų pasitvirtina.

Būtų kiek keista, jei numerologijos skaičiuoklė parodytų, kad mūsų gerbiama prezidentė Dalia Grybauskaitė yra menininkė ar itin pilka asmenybė – sunku paneigti, kad tai charizmatiškas, tvirto charakterio ir logikos žmogus. Tai patvirtina ir skaičiai: ji nemėgsta monotonijos, pilna naujų, progresyvių idėjų, noro viską išbandyti, sugeba susikalbėti su įvairiųrių socialinių sluoksnių atstovais, yra ryški, komunikabili, jos likimas – būti autoritetu, sulaukti pripažinimo, gyventi pasiturinčiai, neabejotini jos talentai – didelių projektų ir lėšų valdymas, ryškiausios jos savybės – stiprybė, efektyvumas, dominavimas.

Ir taip toliau... Garsūs dizaineriai, aktoriai, dailininkai, verslininkai, sportininkai, filosofai, rašytojai ar tiesiog paprasti žmonės – visų jų savybės atsispinti skaičiuoklės pateiktame apraše. Kartais pasitaiko, kad, rodos, pateikta informacija yra tarsi ne apie tą žmogų. Tokiu atveju, galima daryti prielaidą, kad žmogus savo kelią pasirinko ne širdimi, o protu. Juk daug dirbant, galima įgyti ne vieną gebėjimą. Be to, žmogaus charakteris labai priklauso ir nuo aplinkos, kurioje jis augo, ir nuo jo paties pastangų tobulėjant. Visgi, esminės, įgimtos žmogaus savybės išlieka akivaizdžios.

Kaip apskaičiuoti?

Numerologijos skaičiuoklių internetinėje erdvėje apstu ir pačių įvairiausių. Viena tiksliausių yra Affinity-numerology.com – nemokama, tačiau viskas pateikiama anglų kalba. Norint apskaičiuoti vardo ir pavardės suteikiamas savybes, tereikia įvesti juos į tam skirtą eilutę. Svarbus vienas momentas – vardą ir pavardę galima rašyti su lietuviškomis arba be lietuviškų raidžių. Abiem atvejais gausite gana panašius aprašymus. Kuris teisingesnis – spręsti jums.

Įvedus ir gimimo datą, gausite savo gyvenimo skaičių ir jo reikšmės aprašą, šių bei kitų metų apžvalgą, kurioje pateikiami patarimai, į kokią gyvenimo sritį reikėtų koncentruotis ir ko tikėtis.

Verta paminėti, kad, kaip teigia numerologijos specialistai, pakeitus, pridėjus vardą arba pavardę galima pakoreguoti žmogaus likimą, tačiau tai daryti reikėtų labai atsargiai, nes galima pridaryti dagiau žalos nei gauti naudos. Žmogui, kuriam gyvenime trūksta darnos ir ramybės, vardo keitimas gali įnešti dar daugiau chaoso ir nežinomybės. Moteriai, imant vyro pavardę, taip pat reikėtų atkreipti dėmesį, ar ši pavardė stipriai pakeis jos likimą – kardinalūs vidiniai pokyčiai gali būti varginantys. Kartais geriau pasirinkti dvi pavardes, tam, kad būtų išsaugota harmonija.

Visai kas kita yra su mažaisiais, kurių gyvenimas dar tik prasideda ir kuriems galima suteikti pačius įvairiausius vardus. Pasak numerologų, svarbiausia, kad asmens vardo ir pavardės skaičiai nebūtų visiškai vienodi – toks charakteris gali būti pernelyg sudėtingas, vienpusiškas arba, kad sielos ir likimo skaičiai nebūtų labai skirtingi prieštaraujantys vienas kitam – tokiu atveju žmogų visą gyvenimą gali kankinti vidinės abejonės bei konfliktai.

Skaičiuoklę galite rasti čia:

http://affinity-numerology.com/index.php - freenumerologyreadingform

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis