Kviečia ŠEIMOS DARŽELIS: nemokamos paskaitos tėvams ir linksmybės vaikams

Sostinėje startuoja naujas renginių ciklas "Šeimos darželis". Kaip teigia organizatoriai, nemokamos paskaitos tėvams bus sujungtos su pramogomis vaikams, kad vienoje erdvėje galėtų laiką leisti visa šeima.

Keturių paskaitų ciklas supažindins tėvus su prenataline vaikų raida, vaikų norų vadyba, patars, kaip kaip pasirinkti žaislus bei pasakos apie sveiką vaikų mitybą bei maisto pateikimą.

Tuo metu, kol tėvai klausys lektorių, vaikus užims animatoriai - vyks kūrybinės dirbtuvės bei intriguojančios promogos (Green Screen fotostudija, Oculus rift, Music box, lenktynių simuliatorius).

Paskaitos vyks sostinės „Baby City/ Toy City“ parduotuvėje (Vikingų g. 3, PC „Nordika“)

Pirmoji paskaita vyks balandžio 23 d.

Tėvams:
Ramunė Murauskienė, psichologė, vaikų ir tėvų santykių ekspertė, pasakos apie žaislus, jų pasirinkimą ir tėvų daromas klaidas. Specialistė sako, kad „kiekviename raidos etape reikia stimuliuoti skirtingus vaiko pojūčius. Tai atliekama skirtingų priemonių pagalba. Nereikia tikėtis daugiau, nei vaikas geba“.

Vaikams: Green Screen fotostudija, animatoriai (žongliravimas, teatriukas, paišymas ant veidukų, lipdymas)

REGISTRACIJA ČIA

Antroji paskaita vyks balandžio 30 d.

Tėvams: vaikai nori daug visko ir dabar. Ar verta paisyti visų įgeidžių, ką tenkinti ir ko ne? Kaip paaiškinti, kodėl nėra perkamas vienas ar kitas daiktas. Kas atsitinka, kai vaikams leidžiama viskas arba neleidžiama nieko? Apie tai išgirsite Vaido Arvasevičiaus paskaitoje „Vaikų norų vadyba“.

Vaikams: Oculus rift virtuali realybė, animatoriai (žongliravimas, teatriukas, paišymas ant veidukų, lipdymas).

REGISTRACIJA ČIA

Trečioji paskaita vyks gegužės 14 d.

Tėvams: psichologė Sonata Vizgaudienė, kuri gilinasi į mamos pojūčius besilaukiant, skaitys paskaitą tema "Kaip gera mamytės pilvelyje. Prenatalinė vaiko raida ir psichologija". Psichologė pasakos apie vaiko vystymąsi ir pasiruošimą tapti mama. Kas lemia gerą ar blogą mamos ir vaiko savijautą, kaip kūdikis reaguoja į mamos nuotaikas ir kitus veiksnius dar būdamas pilvelyje, kaip susitaikyti su kūno pokyčiais ir kaip pasiruošti tapti mama.

Vaikams: Music box - sukurk savo muziką, animatoriai (žongliravimas, teatriukas, paišymas ant veidukų).

REGISTRACIJA ČIA.

Ketvirtoji paskaita vyks gegužės 28 d.

Tėvams: sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė pasakos ne tik apie sveiką vaiko mitybą ir kaip teisingai maitinti vaikus, kad vėliau neatsirastų problemų, tačiau ir apie tai, kaip pateikti maistą, kad jis būtų skanesnis ir noriau valgomas.

Vaikams: Lenktynių simuliatorius, animatoriai (žongliravimas, teatriukas, paišymas ant veidukų).

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis