Neįtikėtinas video: moteris šoka operacinėje prieš pašalinant jai abi krūtis

Debora Cohan (44) šoka skambant Beyonce dainai. Sakysite, kas čia tokio? Taip, jei ne keistos aplinkybės - moteris yra operacinėje, kur jai tuoj bus pašalintos abi krūtys.

Debora Cohan - dviejų vaikų mama iš San Francisko (JAV) nenuleido rankų, išgirdusi diagnozę „krūties vėžys". Moteris sukūrė interneto puslapį, kuriame rašo savo ligos dienoraštį ir nori padrąsinti kitas savo likimo moteris.

Prieš jai pašalinant abi krūtis, moteris tiesiog operacinėje surengė „flašmobą" - visuotinį šokį, į kurį įsitraukė visi medikai, tuo metu besiruošiantys operacijai. Skambant Beyonce dainai „Get me bodied", šešių minučių trukmės šokis buvo nufilmuotas.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Ko pasimokėme iš Puponautų viruso?
Kodėl rizikinga ilgai atidėlioti nėštumą?

Debora šiuo savo žingsniu nori padrąsinti visas moteris, kurių laukia panaši operacija. Tikėjimas, gera nuotaika ir optimizmas yra didelė jėga, kuri padeda sveikti. Tuo tiki pati moteris ir turbūt daugelis kitų žmonių, todėl, kad šį filmuką Youtube kanale per kelias savaites peržiūrėjo septyni milijonai internautų.

Šis šokis operacinėje - neatsitiktinis. Tai virtualaus „flašmobo" dalis, mat savo tinklaraštyje moteris buvo paprašiusi draugų ir bičiulių prisijungti prie šios šokio akcijos tuo pačiu laiku, kad ir kur jie bebūtų, nufilmuoti tai ir talpinti į svetainę. Krūties vėžys - tema, kurią gaubia vis dar daug mitų, todėl viešumas gali padėti juos nugalėti, tiki Debora.

Pažiūrėkime vaizdo įrašą drauge ir pasisemkime tvirtybės iš Deboros, kuriai netrukus po šio šokio buvo atlikta mastektomija - abiejų krūtų amputacija.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis