Pagimdžius atšalo jausmai ir aistra vyrui: ką daryti pirmiausia?

Tyrimai byloja, kad susižavėjimo fazė, kurią paprastai poros išgyvena santykių pradžioje, po kelerių metų išnyksta. Bene dažniausiai šią fazę pakeičia kita - abipusės pagarbos ir stipraus intymumo - fazė. Gimus vaikui, kai jis tampa šeimos dėmesio centru ir „pasaulio bamba", poros tarpusavio santykiai vėl patiria transformaciją.

Gimus vaikeliui, intymūs santykiai tarp sutuoktinių neretai ima vėsti arba bent jau kažkuriam laikui „užšaldomi". Priešingai vyraujantiems įsitikinimams ir tyrimams, jūs galite priversti save iš naujo įsimylėti žmogų, kurį anksčiau mylėjote, nors dabar ir nejaučiate jam jokių jausmų. Kaip tai padaryti?


Vadovaudamiesi šiais patarimais, jūs galite susigrąžinti meilę į savo gyvenimą ir vėl mylėti savo vaikų tėtį:


Artimumas


Paprastai žmonės įsimyli tuos, su kuriais yra artimi. Tyrimas parodė, kad artimumas lemia prisirišimą ir dėl to jūs galite prisirišti prie to, su kuriuo dažnai matotės. Jūs galite sakyti: „Mes gyvename kartu, bet nejaučiam vienas kitam jokių jausmų!" Taip yra todėl, kad prisirišimą lemia tik su teigiamomis emocijomis susijęs artimumas. Jei jūs nuolat pykstatės, šaukiate vienas ant kito ar blogai elgiatės vienas su kitu, tuomet artimumo koncepcija tikrai suveiks priešingai.


Jaudulys sugrąžina hormonus


Stiprūs jausmai, kuriuos patiriame bet kokių santykių pradžioje, paprastai yra nulemti tam tikrų hormonų išsiskyrimo. Buvo nustatyta, kad jaudinantys potyriai gali nulemti tokių pačių hormonų išsiskyrimą ir leisti žmonėms vėl patirti tokius pačius jausmus. Žmonės, kurie kartu išgyvena jaudinančius įvykius, pradeda patikti vienas kitam. Trumpai tariant, nuveikite ką nors naujo, užuot kiekvieną savaitgalį valgę tuos pačius nuobodžius pietus, ir jūsų hormonai vėl ims plūsti.


Žurnalą TAVO VAIKAS pirkti internetu pigiau - tik 2.99 Eur/vietoj 3.99 Eur. Spausk NORIU!


Meilės ekonomika


Jūs galite užprogramuoti savo vyrą laikyti jus patrauklesne. Kaip? Per kartojimą! Kartojant galima užprogramuoti protą, ypač jei programavimas vykdomas iš skirtingų šaltinių. Pavyzdžiui, jei įtikinote du savo vyro draugus dvi skirtingas dienas pasakyti jam, kad esate labai patraukli, jis pradės galvoti, kad esate patrauklus žmogus.


Tikras intymumas


Raktas į tikro intymumo sukūrimą yra dalytis viskuo kartu. Jei savaitgalį jūsų vyras važiuoja žvejoti, o jus einate apsipirkti, tuomet intymumas išnyks. Net jei jūs neturite bendrų interesų, jūs privalote kartu ką nors veikti. Darykite daug dalykų kartu, ir jūsų vyras taps prisirišęs prie jūsų.


Daugiau hormonų


Yra žinoma, kad žiūrėjimas ilgą laiką kam nors į akis lemia tokių pačių meilės hormonų gamybą. Kai kurie žmonės vos po kelių akimirkų žiūrėjimo jiems į akis gali būti net apgaulingai įtikinti manyti esą jus įsimylėję. Nors įdėmus žiūrėjimas į nepažįstamųjų akis gali baigtis smūgiu į veidą, darydami taip savo vyrui, atgaivinsite jūsų meilę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis