Šitų 11 frazių pagimdžiusi mama tikrai nenori girdėti

Susilaukus vaiko, tampa šiek tiek sunkiau išlaikyti tokius pat gerus santykius, kaip ir iki gimdymo, su vaikų neturinčiomis draugėmis. Pateikiame 11 frazių, kurios labiausiai erzina jaunas mamas, ir kurios gana dažnai (ir visai nepiktybiškai) išsprūsta dar negimdžiusioms draugėms.

Ko mamos nenori girdėti?


1. „Turėtų būti taip malonu visą dieną sėdėti namuose!"


Tai jau tikrai! Tame maždaug tiek pat malonumo, kiek apokaliptinėje nykštukų invazijoje. Nesupraskite neteisingai – tai žavu. Vis dėlto, tuo pačiu metu jautiesi taip, lyg privalėtum dvylika valandų be pertraukos žiūrėti „Teletabius".


2. „Niekada nenorėčiau turėti vaikų"


Ach, kaip malonu, kad jums mano gyvenimas atrodo toks įtemptas ir nereikšmingas. Galbūt norėtumėte kada nors užeiti ir smogti mano sielai paskutinį smūgį peiliu?


3. „Ką, tu dar nieko negirdėjai apie naująjį filmą?"


„... Juk jį rodo jau tris savaites!" Gal ir sunku patikėti, tačiau kartais per tris savaites nėra kada net televizoriaus įsijungti, jau nekalbant apie kino repertuaro peržiūrėjimą ar auklės, kuri galėtų išleistų į kiną, susiradimą. Ir dėl to visiškai nesijaučiu nelaiminga!


4. „Kodėl tavo mažylis verkia? Kas jam nutiko?“


Jam vos pusė metų. Tai viskas, kas jam nutiko.


5. „Tu taip retai paskambini"


Problema manyje, ne jumyse. Mažylio priežiūra reikalauja labai daug laiko. Pakanka vos sekundei nusisukti, žiūrėk, jis jau šoka ant stalo šalia karštos viryklės. Dažnai pagalvoju, kad reikia paskambinti, tačiau vis tiek laiko tam taip ir nelieka. O gal tą pagalvojimą taip pat galima būtų užskaityti?


6. „Mes įsigysime šunį, kad įsitikintume, jog esame pasiruošę kūdikiui"


Atsiprašau, kaip pasakėte? Žinoma, keturkojai kaip ir vaikai reikalauja dėmesio ir, pajutę alkį, garsiai apie tai „praneša". Bet visa tai atmetus, šunys į vaikus panašūs tiek pat, kiek lengva dulksna į liūtį.


7. „Esu toooks pavargęs!"


Gailestingumo sulaukti galite tik tuomet, kai kelis mėnesius per naktį be pertraukos pamiegosit ne daugiau kaip keturias valandas.


8. „Koks JIS mielas!"


Tai šiek tiek primena situaciją, kai moters klausiama, kelintas nėštumo mėnuo šimtu procentų neįsitikinus, ar ji apskritai laukiasi. Vien dėl to, kai mažylis nuo galvos iki kojų aprengtas mėlynai, dar nereiškia, kad tai berniukas. Arba atvirkščiai!


9. „Nebūk tokia nuobodi, juk šiandien vakaras be vaikų!"


Taip, taip, šiandien vakaras be vaikų. Bet rytoj rėkiantis mažylis tikrai neatsižvelgs, kad jo tėvams galbūt pagirios. Tai jeigu taip nutiktų, gal galėčiau mieląjį monstriuką ryt ryte užnešti jums?


10. „Ach, kaip miela, dvynukai! Ar jie natūralūs?"


Taip, jie tikrai šimtu procentų gimę iš žmogaus! Nei vienos roboto detalės... Klausti, ar jie pradėti dirbtinio apvaisinimo būdu, yra netaktas, nebent moteris apie tai jau pasipasakojo pati.


11. „Kadangi visada atsisakai, tavęs nepakviečiau"


Prašau, kvieskite ir toliau! Vieną vakarą ar savaitgalį tikrai pagaliau pavyks ištrūkti ir vėl galėsim pasimatyti ir kažką kartu nuveikti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis