Ką reiškia tavo vardas: Kamilė ir Mantas

Sužinokime, kokias charakterio savybes padovanojame vaikams, suteikdami jiems vieną ar kitą vardą. Šiandien kviečiame suklusti Mantus, Kamiles bei jų tėvus.

Kamilė: iš lotynų kalbos „patarnautoja aukojant".

Vardo diena: liepos 18 d.

Vardo skaičius: 6

Kamilės gyvenime stengiasi likti nepastebėtos, jos gėdijasi savo jausmų ir giliai išgyvena savo sielos virpesius. Jų juokas užkrečia aplinkinius. Sunku surasti žmogų su subtilesniu humoro jausmu, negu Kamilės.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kokia esate mama pagal Zodiako ženklą?
Kas atsitinka, kai vaikams sakome NE?

Kamilės jautriai reaguoja į kitų nesėkmes bei kančias. Jos visada pasiruošusios padėti nuskriaustiesiems. Kamilėms nebūdingas impulsyvumas. Prieš kažką nuspręsdamos jos gerai pagalvoja.

Trauka prie šeimos židinio ir giminystės šaknų - jų išskirtinis bruožas. Kamilės būna puikios gydytojos, informatikos specialistės. Myli gamtą..

Mantas: iš lietuvių k. „sumanus" ir „tauta".

Vardo diena: spalio 1 d.

Vardo skaičius: 5

Mantai pasaulėžiūrą formuoja pagal savo dvasines vertybes, perskaičiuodami daug kartų, imasi savianalizės. Pavyksta surasti kelią po ilgų apmąstymų ir klaidų.

Mantai gali daug keliauti, ieškodami dvasios tobulumo. Jiems dažnai gresia pavojai tapti apgautiems, netekti viso turto, netgi atsidurti kalėjime.

Patarimas Mantams: atsisakyti neteisingo žmonių vertinimo ir tuo sukurti draugiškumo atmosferą savo draugams ir artimiesiems. Vengti susierzinimų ir būti altruistais.

Šaltinis: Stasys Špirkauskas „Vardų žinynas", leidykla „Asveja"

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis