Kokių staigmenų mums ruošia 2016, Beždžionės metai?

2016 metai bus keliamieji metai, kuomet vasario mėnesį turėsime 29 dienas, o iš viso per metus – 366 dienas. Anksčiau buvo manyta, kad tokie metai būna išskirtiniai, sunkūs, tačiau optimistai sako, kad tai laikas, kai turime dar vieną papildomą dieną per metus gyventi, mylėti, džiaugtis artimaisiais ir pasakyti jiems „Myliu".


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir feisbuke!

Beždžionės metai: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016.

Rytų horoskopas pranašauja, kad vaikai, kurie gims 2016 metais, bus itin talentingi. Jiems bus būdingos tokios charakterio savybės kaip kūrybingumas, apsukrumas, netradicinis mąstymas, charizma, praktiškumas. Sudėjus visas šias savybes į vieną vietą gali atrodyti, kad tai puiki sėkmės formulė. Tačiau verta žinoti, kad Beždžionės metais gimusieji žmonės, nors ir apdovanoti įvairiomis likimo dovanomis, neskuba pasauliui demonstruoti savo talentų.

Beždžionės metais gimusieji vaikai stebina tėvus savo branda. Jų iškalba ir samprotavimai verčia tėvus aikčioti, o kartais - raudonuoti. Jie užduoda daugybę klausimų per dieną, neretai ir pačių sukčiausių.

Šiais metais gimę vaikai bus ryškios asmenybės. Jų elgesį ne visada galima atspėti, o senesnio mąstymo žmogus nepraleis progos paburbėti: „O mano laikais taip nebuvo...".

Jeigu mažuosius „beždžioniukus" kas nors sudomina, jie į tai pasineria visa širdimi. Šie vaikai mėgsta pasiekti užsibrėžto tikslo, pabaigti pradėtus žaidimus ir primena tėvams, kad duotus pažadus reikia tesėti.

Kokie 2016 metai bus mūsų vaikams? Horoskopas 12 Zodiako ženklų kitiems metams.

Avinas

Tėvai turėtų kitais metais suteikti daugiau laisvės Avinui. Tik abipusis pasitikėjimas ir pagarba yra geriausias būdas rasti raktą į šio vaiko sielą. Mieli tėveliai, išmokite išgirsti, ką sako jūsų vaikas. Kantrybė ir atidumas visada yra geriau už spontaniškus poelgius, dėl kurių vėliau gali tekti gailėtis.

Jautis

Geri metai laukia šio ženklo vaikų. Tėvai gali atsikvėpti ir džiaugtis savo vaiku, nemalonių siurprizų nenusimato. Nepamirškite padrąsinti savo Jaučio ir priminti jam, kad visada esate ir būsite šalia jo, kai prireiks pagalbos.

Dvyniai

Sėkmingi metai. Nors šio ženklo vaikams kartais trūksta atkaklumo, padedami tėvų jie pasieks puikių rezultatų. Atminkite, kad joks žaislas ar išmanusis telefonas vaikui neatstoja tėvų dėmesio ir kartu praleisto laiko.

Vėžys

Ar pažįstate visus savo vaiko draugus? Ne? Tuomet pats laikas sukviesti visus į svečius ir smagiai praleisti laiką kepant obuolių pyragą ar šokoladinius keksiukus. Vėžiukai tikrai įvertins jūsų pastangas, o laikas namuose tarp mylimų artimųjų jiems visada yra brangiausias.

Liūtas

2016 metais pamatysite, ką iš tiesų reiškia auginti vaiką Liūtą. Tėvams prireiks ir kantrybės, ir diplomatiškumo, ir kūrybiškumo. Metų pabaigoje galimas vaiko konfliktas su bendraamžiais, tačiau jį išsprendus tai bus gera gyvenimo pamoka abiem pusėms. Liūtas išmoks svarbią pamoką - kad būti pirmu ir geriausiu ne visada įmanoma. Nors ir labai norisi...

Mergelė

Ateinantys metai Mergelėms bus komfortiški, neatneš daug staigmenų. Darbštūs, atsakingi ir kruopštūs šio ženklo atstovai džiugins savo tėvus pavyzdingu elgesiu ir išmintimi. Į tėvų susirinkimus darželiuose ar mokykloje galite žygiuoti ramūs - išgirsite tik gerų naujienų.

Svarstyklės

Tėvai kitais metais ne kartą turės ištiesti pagalbos ranką savo vaikams, gimusiems po Svarstyklių ženklu. Koją mažiesiems kartais kiš nedrąsumas, lėtumas, o kartais - tingulys. Tai reiškia viena - vaikui neįdomu, nes tai, kas juos domina, Svarstykles traukia it magnetas ir jie mielai imasi veiklos. Tėvams pravartu susipažinti su vaiko draugais ir jų šeimomis - taip geriau pažinsite ir savo atžalą.

Skorpionas

2016 metais bus daug veiklos. Skorpionų laukia įdomūs metai ir daug iššūkių. Ir tai yra gerai. Labai svarbu, kad paaugęs vaikas turėtų pakankamai veiklos ir jam netektų tinginiauti ant sofos prie televizoriaus. Skorpionai turi ir ryžto, ir užsispyrimo, tik svarbu, kad jų energija būtų nukreipta tinkama linkme – statyti, o ne griauti.

Šaulys

Tai pasikeitimų, augimo metai, kuriems baigiantis Šaulio tėvai pamatys, kaip užaugo jų vaikas. Ne tik ūgiu, bet ir dvasios tvirtybe, kantrybe, ryžtu. 2016 metais nusimato daug naujų pažinčių ir veiklų. Gali būti, kad ne visada Šaulys jausis drąsiai iš karto, todėl tėvų užduotis padėti, kai to prireiks. Šaulys gerbia tėvus, kurie jam yra autoritetas.

Ožiaragis

Geros nuotaikos ir judrūs metai. Vaiko galvoje nuolat kils šimtai idėjų, ne visada užteks noro jas įgyvendinti. Tėvų užduotis - mokyti atsirinkti, kas yra svarbiausia, o kas - ne taip svarbu. Šis Zodiako ženklas draugus renkasi kruopščiai, todėl kartais gali atrodyti, kad jis neturi daug draugų. Bet, kaip sakoma, geriau vienas tikras draugas, negu šimtai šiaip sau.

Vandenis

Nelengvi metai, nes Vandenis turės savo nuomonę visais klausimais ir tėvų pamokymai jam bus nė motais. Svarbu, kad tėvai neprarastų ryšio su vaiku, daug kalbėtųsi ir ieškotų bendro kompromiso. Domėkitės vieni kitais, leiskite laisvalaikį aktyviai, lankykite teatrus, parkus, ieškokite naujų įspūdžių ir visais įmanomais būdais tvirtinkite bendrystę šeimoje.

Žuvys

Nelengvi metai ir vaikams, ir tėvams. Atminkite, kad tiesa gimsta ne barantis, o diskutuojant. Verčiau sakykite „Tu gali!" vietoj "Tau nepavyks" ir "Aš tave myliu" vietoj „Ir vėl susimovei". Jeigu jūsų vaikas jau kurį laiką prašo naminio gyvūno, 2016 metais apsvarstykite šią galimybę. Žuvų ženklo vaikai nori ir moka rūpintis kitais, todėl jiems tai būtų į naudą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis