Kurią savaitės dieną gimusieji yra patys laimingiausi?

Prisiminti, kurią savaitės dieną gimė jūsų vaikai, tikrai verta. Manoma, kad gimimo diena taip pat palieka pėdsakų vaikų charakteryje bei likime.

Pirmadienis


Gimę pirmąją savaitės dieną vaikai yra pakankamai ramūs ir nemėgstantys naujovių. Tėvai turi būti kantrūs, siūlydami jiems paragauti naujo produkto ar vesdamiesi išbandyti naujos pramogos. Šie vaikai yra smalsūs, linksmi, draugiški, tik jiems reikia palikti laiko šiek tiek „apšilti". Pirmadienį gimusieji yra geri draugai, patikimi partneriai. Mėgsta skaniai pavalgyti. Tiesa, tai, kas skanu jiems, nebūtinai sveika, todėl tėvams teks įdėti nemažai pastangų, kad vaikas augdamas maitintųsi sveikai. „Pirmadieniukai“ yra mieli ir meilūs vaikai, kurie greitai pelno aplinkinių meilę.


Antradienis


Gimusieji šią dieną gali vadinti save laimės kūdikiais. Tai ryškios asmenybės, kurių charakteris akivaizdus nuo pirmų dienų. Jie ne visada priima kritiką, todėl kartais vietoj kritikos šiems vaikams reikia taikyti pagyrimų sistemą. Šios dienos vaikai yra judrūs, energingi. Šie vaikai mėgsta pramogas, todėl tėvams neleis vakarus leisti prie televizoriaus. Išvykos į gamtą, bendri žaidimai tokią šeimą suvienija ir suteikia visiems daug smagių akimirkų. Antradienį gimęs vaikas atneša į šeimą pilnatvės ir laimės jausmą.


Trečiadienis


Trečiadienį gimsta linksmi optimistai. Jie visada dėmesio centre. Labai gražus šių vaikų bruožas - empatija, mokėjimas įsijausti į kito kailį, užjausti, kai kažkas nesiseka. Šie vaikai nebijo bandyti tol, kol pasiekia tikslą. Jie lengvai prisitaiko prie pasikeitusių sąlygų. Mėgsta vaidmeninius žaidimus, taip pat kūrybinius užsiėmimus.


Tai vaikai, kuriems viskas sekasi, jie yra mėgstami draugų. Tarpusavio ryšys su tėvais stiprus, o santykiai gražūs.


Ketvirtadienis


Ketvirtadieniais gimusieji yra užsispyrę ir atkaklūs. Jie komunikabilūs, optimistiškai žiūri į gyvenimą. Jeigu toks vaikas kažką sugalvoja pats, perkalbėti gali būti sunku. Tačiau tokie vaikai paperka aplinkinius savo šypsena ir charizma – pasakyti jiems „Ne" neretai sunku. Šie vaikai mėgsta įvairias veiklas, būrelius. Kartais nuotaika svyruoja – nuo liūdnos iki euforiškos. Užauga gerais šeimos žmonėmis. Ketvirtadienį gimę vaikai apdovanoti daugybe talentų. Tai – tikra dovana tėvams, kurią tereikia priimti, mylėti ir gerbti.


Penktadienis


Tai sėkminga diena gimti. Šią dieną gimusiuosius sėkmė lydi nuo mažų dienų. Jie linksmi, nerūpestingi, mėgstantys smaližiauti. Penktadienį gimę vaikai turi daug draugų. Jie moka taupyti, tačiau švęsti ir linksmintis irgi moka. Šie vaikai prisiriša prie savo daiktų ir žaislų, jiems sunku atsisveikinti su jais, netgi jei išauga. Šeimos gerovė, šiluma ir jaukumas – tai, ko reikia „penktadieniukams".


Šeštadienis


Sumanūs ir išradingi vaikai. Darbštūs, atlieka darbą iki galo. Visuomet tikisi gauti daugiausiai, būti geriausiais. Šie vaikai mielai padeda tėvams namuose. Nesibijo darbų ir mėgsta skaityti knygas. Kol nemoka patys, mėgsta, kad jas jiems skaitytų tėvai. Gimusieji šeštadienį į gyvenimą žiūri rimtai. Jie renkasi „žemiškas" profesijas, kuriose jiems prireiks kantrybės ir sumanumo.


Sekmadienis


Gimę sekmadieniais nemėgsta skubėti. Jie kruopščiai planuoja, apmąsto prieš žengdami svarbų žingsnį. Jie visada pilni gerų norų, tačiau gali apie juos garsiai ir nepasakyti, ypač, jei yra intravertai. Yra sakoma, kad sekmadienį gimusieji yra labai laimingi. Taip ir yra. Jie suranda savo vietą gyvenime ir sėkmingai keliauja per gyvenimą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis