Originalus būdas įamžinti vaiko gimimą ir papuošti jo kambarį

Šia idėja su mumis pasidalino portalo skaitytoja Agnė. Ji prisipažįsta, kad pavyko ne iš pirmo karto, tačiau kūrybos procesas buvo smagus, o rezultatas - vertas pastangų!

Ji + jis = kūdikis

Agnė pasakoja, kad šiam originaliam darbeliui naudojo rašalą, kuris specialiai skirtas daryti pirštų atspaudams. Bet, pasak jos, galima rinktis ir šiaip paprastus dažus.

Popierių jauni tėvai irgi rinkosi storesnį, beveik kaip kartoną. Nufotografavus ir šiek tiek pakoregavus jie  planuoja tai perkelti ant drobės ir pakabinti vaiko kambaryje.

Smagus ne tik rezultatas, bet ir procesas

Agnė sako, kad kūrybos procesas buvo labai juokingas ir smagus. "Vaikutis buvo visas juodas iki ausų, tikrai ne iš pirmo karto pavyko. Patarčiau vienam tėveliui laikyti rankose vaiką, o kitas tėvelis turėtų paimti pėdutę ir statyti ją ant popieriaus. Taip atspaudas išeina gražiausiai" - sako ji.

Moteris prisimena, kad suaugusiųjų pirštų atspaudai irgi neišsyk pavyko: "Per stipriai paspaudus išeidavo per juoda dėmė, per lengvai paspaudus būdavo irgi ne kas. Taip visą lapą atspaudu pridarėm, kol išmokom. Visa šeima buvome kaip iš krosnies išlindę... Tačiau buvo verta!

Ačiū Agnei už atsiųstą idėją. Jeigu ir Jūs esate ypatingai įamžinę vaiko gimimą, jeigu turite įdomių rankdarbių ar rankų darbo žaislų - pasidalinkite su mumis! Mūsų el. paštas tavovaikas@delfi.lt.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis