Praradusi viltį susilaukti vaikų, šeima patyrė stebuklą

Ši istorija šiek tiek primena pasaką: daug vargo, daug ašarų ir laiminga pabaiga. Tačiau šis pasakojimas nėra rašytojo vaizduotės vaisius. Šeima, apie kurią pasakosime, gyvena viename Airijos mieste ir ruošiasi Kalėdas. Pirmąsias tokias savo gyvenime.

Grace (32) ir James Slattery (33) iš Limeriko Airijoje buvo susitaikę su mintimi, kad vaikų jiems nelemta turėti, rašo Daily mail. Tiesa, jie bandė įgyvendinti savo svajonę tapti tėvais, bet kiekvienas nėštumas pasibaigdavo nesėkme.

Penkerius metus ši pora stengėsi susilaukti vaikučio. Dukrytės ar berniuko, nesvarbu, svarbiausia, kad jis gimtų. Kai pirmą kartą pastojusi Grace patyrė persileidimą, ji nejautė, kad tai ne paskutinis jos nesėkmingas bandymas tapti mama.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kokio Zodiako ženklo vaikus auginti sunkiausia, o kokio - lengviausia
Intymiausi klausimai apie seksą, kurie rūpi, bet nedrąsu jų klausti

Antrasis moters nėštumas irgi baigėsi persileidimu. Šeima nenuleido rankų ir šiek tiek atsigavusi po nemalonių išgyvenimų, pabandė vėl. Trečias persileidimas.

Kai moteris pastojo ketvirtą kartą ir nėštumas vėl nutrūko, šeima susitaikė su mintimi, kad teks išmokti gyventi tik dviese iki gyvenimo galo.

Tačiau moteris pastojo ir penktą kartą. Kai ji nuėjo pas gydytoją ultragarso tyrimui, jos laukė šokiruojanti žinia - ji nešioja keturis vaisius. Bus ketvertukas!

Stebuklui ši žinia prilygo ir todėl, kad moteris pastojo natūraliai, nesinaudodama pagalbinio apvaisinimo priemonėmis.

Džiaugsmas pynėsi su nerimu – juk išnešioti keturis iš karto nėra lengva, ypač kai praeityje jau yra buvę keturi persileidimai.

Tačiau likimas porai buvo maloningas. Grace išnešiojo kūdikius iki 32 nėštumo savaitės ir 6 dienų, ir tada jai buvo atlikta cezario pjūvio operacija. Didžiausio svorio naujagimė buvo 1,9 kg, mažiausioji naujagimė svėrė 1,3 kg.

Gimė trys mergaitės ir berniukas. Viena mergaitė buvo ypač silpnutė ir turėjo sveikatos problemų, tačiau po kurio laiko ji jau galėjo keliauti į namus, kur jos laukė tėvai, sesės ir brolis.

Šiandien Slattery šeima ruošiasi sutikti pirmąsias Kalėdas su savo vaikais - Amelia Helen, Mollie Rose, Lily-Grace May ir Lucas James.

Laimingos šeimos nuotraukas galima pamatyti čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis