Kuo ypatingi bus 2018 metais gimę vaikai?

Sakoma, kad metai, kuriais gimęs žmogus, jam suteikia tam tikrų charakterio savybių ir turi įtakos jo likimui. Jei jūsų šeimą jau aplankė geros naujienos, kad laukiatės, tikriausiai, norite pasmalsauti, kokios savybės pagal kinų horoskopą prognozuojamos jūsų mažyliui.

Itin patikimi žmonės


Ne veltui sakoma, kad šuo – geriausias žmogaus draugas, ši savybė bene ryškiausiai atsispindės ir 2018-aisiais gimsiančių vaikų charakteryje. Džiaugsis aplinkiniai, kuriems teks gyvenimo kelyje susidurti su jūsų vaiku, nes jis visada žavės savo teisingumu, patikimumu ir ištikimybe. Iš jo nesulauksite labai netikėtų, šokiruojančių ar nuviliančių veiksmų. Tai draugas, kuriam bus galima patikėti visas paslaptis, išlieti širdį ir nereikės nerimauti, kad apie tai kažkas sužinos. Kitiems tokie nuoširdūs žmonės, kuriais galima besąlygiškai pasitikėti, kelia dideles simpatijas, todėl galėsite būti ramūs dėl savo vaiko socialinio gyvenimo. Jis bus sėkmingas.


Kovotojai už save ir kitus


Naujaisiais metais gimę vaikai – tikra kovotojų karta. Tiesa, jų kova visada paremta taisyklėmis ir teisingumu, jie – tiesos ieškotojai. Pagal kinų horoskopą, po šuns ženklu gimę žmonės visada užstoja nuskriaustuosius ir negali pro akis praleisti neteisybės. Tiesa, kartais būtent dėl to nukenčia ir patys, nes patiria daug streso ir išgyvenimų. Taigi, jei jūs dar apie darželinuką savo vaiką išgirsite iš auklėtojų, kad jis rūpinasi kitų vaikų interesais, gina nuskriaustuosius ir kišasi į visas konfliktines situacijas – nenustebkite.


Kovodamas už kitus, šuo nepamiršta ir savęs. Tai itin praverčia profesinėje srityje. Tikėtina, kad jūsų vaikas tiek mokykloje, tiek universitete, tiek vėliau darbinėje sferoje kovos už savo tikslus ir svajones. Tik viena sąlyga – jis tai darys sąžiningai ir be menkiausių apgavysčių ar kitų žmonių įskaudinimo. Dėl tokio ryžto, tvirtumo ir užsispyrimo, tikėtina, kad pasieks didelių karjeros aukštumų arba dirbs tokį darbą, kuris jam teiks didelį malonumą.


Dvipusės asmenybės


Kartais gali atrodyti, kad po šuns ženklu gimę žmonės visada viskuo patenkinti ir laimingi, tačiau jų viduje išties siaus didžiulės jausmų audros. Ši savybė 2018-aisiais gimusiems gali apsunkinti gyvenimą. Jiems dažnai bus sudėtinga suderinti savo išorinį ir vidinį veidus, todėl žmonės gali jų nesuprasti. Kartais, atvirkščiai, jie visiems atrodys niūrūs ir rimti, tačiau jų vidus tiesiog norės švelnumo. Siekdami, kad jūsų vaikui gyvenime ši savybė netrukdytų, o, atvirkščiai, pasitarnautų – nuo mažų dienų mokykite jį išlieti savo jausmus, daug su juo kalbėkitės, stenkitės būti kuo atviresni.


Žemės elementas – tvirto charakterio palydovas


2018-aisiais gimusiuosius globos Žemė, kas reiškia, kad šie žmonės bus stabilūs, tvirti, ramūs ir puikiai žinantys, ko nori iš gyvenimo. Tiesa, jų prioritetas bus dvasinės vertybės, tobulėjimas, mokslai, o ne materialinė gerovė. Dėl to jie kartais gali save nusiskriausti, tačiau visada išlieka sąžiningi prieš save. Tai pastebėsite nuo mažų dienų. Jūsų vaikui nerūpės brangūs žaislai, jis mieliau domėsis paprastais buitiniais daiktais, kurie žadins jo smalsumą. Dėl to galite jam pasiūlyti kuo daugiau lavinamųjų veiklų: pradedant makaronų vėrimu, o baigiant eksperimentais su vandeniu, smėliu ar miltais. Mažyliui paaugus, turėkite omenyje, kad labai svarbu jam suteikti kuo daugiau galimybių save atrasti, todėl leiskite vaiką į įvairius būrelius, kartu lankykite šeimų užsiėmimus.


Kaip bendrauti su 2018-aisiais gimusiu vaiku?


Pirmiausia – visada laikykitės savo pažado ir nemeluokite. Tai svarbu auklėjant visus vaikus, tačiau šuns metais gimusiam mažyliui bus itin reikšminga. Turėkite omenyje, kad toks mažylis jautriai reaguoja į bet kokią neteisybę, todėl melas jam gali sukelti didelį liūdesį, nusivylimą artimaisiais ir paskatinti užsisklęsti savyje. Šuns metais gimsiantys vaikai bus itin atviri naujai informacijai, potyriams, todėl pasirūpinkite, kad šis jų poreikis būtų patenkintas. Netingėkite šimtąjį kartą atsakyti į klausimą „kas čia" ar patys paieškoti informacijos apie dalykus, apie kuriuos net nenumanote, o mažylis klausia. Jūsų vaikui bus itin svarbu jausti jūsų pastangas ir kartu atrasti naujus dalykus.

Nors sakoma, kad šuo – stipriai prisirišęs prie namų, tačiau būtent 2018-aisiais gimę žmonės bus kitokie. Jie drąsiai, lengvai ir su dideliu pasimėgavimu norės pažinti pasaulį. Gali būti, kad šią jų savybę nulems būtent laikotarpis ir formuojamos vertybės. Tiesa, jie bus iš tų, kurie visada mielai grįš į savo namus, ilgėsis artimųjų ir niekada neišsižadės savo identiteto.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis