Nuo vežimėlio kūdikiui iki automobilio visai šeimai! Nauja paroda Vilniuje

2015 m. spalio 2-4 d. Vilniaus „Siemens" arenoje prasidės naujos koncepcijos paroda „Šeima 2015". Parodoje bus galima ne tik susipažinti ir įsigyti įvairiausių prekių šeimai ir būstui, bet ir smagiai praleisti laiką pramogų ir poilsio zonose.

Parodos idėja - suburti šeimas į tokią erdvę, kurioje viskas būtų pasiekiama vienoje vietoje: įvairūs produktai, paslaugos, novatoriški sprendimai, susiję tiek su buities gerinimu, tiek sveikatingumu ir laisvalaikiu.

„Siemens" arenoje įsikūrusiame BMW klube, kuris parodos metu pavirs poilsio ir pramogų erdve visai šeimai, planuojama paskirstyti erdves kiekvienam šeimos nariui. Specialiai sukurtoje zonoje tėvai galės bent dalį laiko skirti sau, nesijaudindami dėl atžalų užimtumo.

Suaugusieji, norintys ramiai apžiūrėti parodos ekspozicijas, turės galimybę palikti savo vaikučius ilgametę patirtį turinčioms auklėms. Vaikų lauks įvairūs grupiniai užsiėmimai ir stalo žaidimai.

Prie įėjimo į poilsio ir pramogų zoną grožio salonas „Pukis" organizuos grožio paslaugas mergaitėms, tad čia bus daromos šukuosenos ir manikiūras - visa tai bus įamžinta nuotraukose ir padalyta mažosioms prisiminimui. Berniukų lauks lego žaidimų aikštelė.

Tėveliams bus sukurta speciali zona, kurioje jie praleis laiką žaisdami golfą, stalo žaidimus, šachmatais ir šaškėmis, dalyvaus varžybose ir turiningai pailsės dalydamiesi parodos įspūdžiais.

Mamų erdvėje įsikurs rankdarbių dirbtuvės, kuriose mamos su dukromis atliks įvairiausių rankdarbių ir pasigamins papuošalų.

Parodos „Šeima 2015" metu bus paskelbti ir apdovanoti nuotraukų konkurso „Šeima 2015" nugalėtojai.

Įėjimas į parodą, visi užsiėmimai ir vaikų priežiūra parodos metu yra NEMOKAMA!

Daugiau informacijos apie parodą rasite tinklalapyje www.seima2015.lt ir Facebook paskyroje „Šeima 2015“.

Parodos partneriai: Vilniaus miesto savivaldybė, parduotuvė „Perku vaikui".

Informaciniai rėmėjai: LNK grupė, „Delfi", Žinių radijas.

Rėmėjai: Palangos miesto savivaldybė, HONDA, „Domus Lumina".

Užsakymo nr.: PT_68498554

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis