Kaip suplanuoti vaiko lytį: būdai, kuriuos žinojo jau mūsų močiutės

(1)

Kviečiame panagrinėti temą apie vaiko lyties planavimą. Kartu su gydytoja ginekologe Ingrida Kravčenkiene apžvelgiame būdus, kuriuos žinojo jau mūsų seneliai: kas yra tiesa, o kas - pramanai?

Šarminė ir rūgštinė terpė


Yra tokia prielaida, kad moteriškieji spermotozoidai būna aktyvesni šarminėje terpėje. Todėl norint mergaitės prieš mylintis siūloma moterims makštį pasiplauti sodos tirpalu (1 arb. šaukštelis sodos stiklinei virinto vandens). Soda sukelia šarminę reakciją.


Mūsų močiutės darydavo dar paprasčiau: žiupsnelį sodos arba kepamųjų miltelių prieš lytinį aktą užberdavo ant varpos galiuko.


Norint susilaukti berniuko, reikia elgtis priešingai ir apsiplauti actu, kuris paskatina rūgštinę terpę (1 arb. šaukštelis vynuogių acto stiklinei virinto vandens). Šis būdas sveikatai nekenkia, todėl jį galima bandyti. Tačiau moksliniais skaičiavimais jis nebuvo patvirtintas. Nesiūlyčiau naudoti šarminių tirpalų iš vaistinės, nes jie sukurti kitam reikalui ir gali pakenkti sveikatai.


Norintiems berniuko - šuniuko poza


Nežinau, ar galėtų padėti poza. Čia labai daug lemia moters gimdos kaklelio ilgis ir jos padėtis. Bet gal ir galima bandyti. Besimylint misionieriaus, arba veidas į veidą, poza, spermijai turi nueiti ilgesnį kelią iki gimdos kaklelio. Galbūt vykstant rungtynėms vyriškąjį pradą turintys spermijai greičiau nuvargsta ir nugaišta, kol jį pasiekia.

Kadangi moteriškąjį pradą turintys spermijai atsparesni ir ilgiau išlieka gyvi, jie ir laimi. Tuomet didesnė tikimybė susilaukti mergaitės. Mylintis šuniuko poza, kai vyras moteriai iš nugaros, užpakaliukas, drauge ir gimdos kaklelis pasikelia bei spermijai nesuteka į užpakalinį gimdos skliautą, jie greičiau pasiekia tikslą. Taip atsiranda daugiau galimybių laimėti vyriškąjį pradą turintiems spermijams.


Gali būti dar vienas paaiškinimas. Šuniuko pozą labiau praktikuoja audringo temperamento žmonės, įsimylėjėliai, kurie mėgsta eksperimentuoti. Paprastai visos „audros" įvyksta per ovuliaciją, kai ir moteris dega noru pasimylėti. Ji atsiliepia į vyro norą eksperimentuoti. Moters organizmas per ovuliaciją išskiria daugiau gleivių.


Šios vyro spermijams padeda greičiau nutekėti, todėl daugiau galimybių pasiekti savo tikslą turi vyriškąjį pradą turintys spermijai. Apskritai didesnė pastojimo galimybė yra pastebėta po audringo meilės akto. Labai daug vadinamųjų meilės vaikų gimsta toms poroms, kurios būna tik užmezgusios santykius. Meilės, aistros vaikai dažniausiai būna berniukai. Misionieriaus poza labiau mylisi poros, galbūt gyvenančios ramų šeimynį gyvenimą. Joms nelabai rūpi ir moters ovuliacijos diena.


Tikimybė, kad gims berniukas, didesnė, jei vyras į moterį įsiskverbs kuo giliau


Šią teoriją turbūt sugalvojo vyrai. Atseit kuo giliau vyras įsiskverbs į moterį, tuo spermatozoidai galės grieičiau pasiekti gimdos kaklelį - savo kelią, kuriuo jie turi bėgti. Tačiau čia slypi pavojus. Jei vyras besimylint misionieriaus poza labai giliai įsiskverbs į moterį ir sperma subėgs į užpakalinį gimdos skliautą, kaip tik gali spermijams tekti įveikti kuo ilgesnį kelią. Tuomet didesnė tikimybė, kad išgyvens atsparesni moteriškąjį pradą turintys spermijai, kurie, kaip jau žinoma, lemia mergaitę. Mylintis šuniuko poza nerekomenduojama vyrui bandyti kuo giliau įsiskverbti į moterį, nes jai skaudės.


Mergaitės dažniau gimsta moteriškiems vyrams


Gali būti. Yra vadinamieji mačo tipo vyrai ir metroseksualai. Mačo tipo vyrai turi vyriškojo hormono - testosterono perteklių, jiems gaminasi daugiau spermos, jie daugiau ir aktyviau mylisi, turi begalę meilužių, apskritai į pasaulį paleidžia didesnį skaičių atžalų. Vertinant kūno poziciją lytinis aktas - apskritai vandalizmo, prievartos aktas prieš moterį, nors ji ir nori, ir sutinka mylėtis. Ir kuo vyras bus aršesnis, tuo lytinis aktas įvairesnis, išbandoma daugiau pozų. Gali būti, kad tuomet gimsta daugiau berniukų. Moteriški vyrai labiau įsiklauso į moters pageidavimus, yra švelnesni, jie dažniau mylisi misionieriaus poza, užtrunka meilės preliudija. Taigi didesnė tikimybė, kad besimylint su tokiu vyru laimės pasyvus moteriškasis pradas.


Į visus patarimus, kaip suplanuoti vaiko lytį, nereikėtų žiūrėti itin rimtai, tai labiau smagus
Į visus patarimus, kaip suplanuoti vaiko lytį, nereikėtų žiūrėti itin rimtai, tai labiau smagus
Vida Press


Nori mergaitės - nervink vyrą


Iš tiesų yra pastebėta, kad tiems vyrams, kurie dirba atsakingą protinį darbą, dažniau gimsta mergaitės. Pvz., mokslininkams, chirurgams, anestiozologams ir pan. Taip peršasi išvada, kad norint suplanuoti mergaitę vyrui reikia sukurti vadinamąsias ekstremalias sąlygas: neleisti išsimiegoti ir pan.


Speciali dieta


Kadangi vyro sperma atsinaujina kas tris mėnesius, norinčiai susilaukti berniuko moteriai patariama tris mėnesius vyrą maitinti maistu su kuo daugiau aštrių prieskonių, juodos duonos, vengti pieno, pieniškų produktų ir kiaušinių. Norint padidinti tikimybę moteriai prieš pat lytinį aktą patariama kaip tik gerti pieno, valgyti pieniškų produktų. Norint susilaukti dukters vyrui patariama duoti kuo daugiau pieniškų produktų, pieno, kiaušinių, saldumynų, vengti į maistą berti druskos ir pan. Jis turėtų atsisakyti kavos, stiprios arbatos, burokėlių, marinuotų daržovių, persikų ir pan. Šis būdas neturi jokio mokslinio pagrindo.


Išgėrusiam vyrui dažniau gimsta mergaitės


Su išgėrusiu vyru moteriai nepatarčiau planuoti vaikus. Kad nekiltų rizika vaikelio sveikatai, vyrui galima išgerti tik 40 ml stipraus gėrimo.


Vietoj pabaigos


Į viską reikėtų žvelgti su lengva humoro doze. Galima pabandyti, pakvailioti, tačiau nereikėtų graužtis tiems, kuriems nepavyko suplanuoti vaikelio lyties. Kiekvienas vaikelis yra nepakartojama Dievo dovana. Palikime kai ką nuspręsti aukščiausiajai instancijai, kuri ten, aukštai. Ir su džiaugsmu priimkime naują gyvybę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis