Originalus video: mes turėsime kūdikį

Britų pop rock grupės McFly vokalistas ir gitaristas Tomas Fletcheris su žmona Giovanna ką tik labai originaliai prisipažino visam pasauliui, kad laukiasi. Sveikiname būsimus tėvelius!

Šiais laikais būdų pranešti apie ilgai lauktą ir planuotą nėštumą yra įvairiausių. Vien naujosios technologijos ką reiškia! Vieną originalų būdą sugalvojo ir britų pop rock grupės McFly vokalistas ir gitaristas Tomas Fletcheris su žmona Giovanna.

Porelė sukūrė šaunų vaizdo filmuką, kuriuo ir praneša pasauliui apie šią smagią naujieną. Tomas su Giovanna vaizdo įraše pjaustinėja moliūgus skambant McFly grupės dainai. Atrodytų, anokia čia naujiena, juk artėja Helovinas. Tačiau viskas paaiškėja tik pačioje pabaigoje. Užgesus šviesoms išryškėja išpjaustinėtų moliūgų esmė - pasirodo užrašas „Mes turėsime kūdikį".

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kaip vaiko gimimo valanda lemia jo likimą?
Įspūdingas video, kuriame keturios kobros augo naujagimį

Pirmiausia muzikantas šį vaizdelį patalpino savo profilyje Twiteryje, o vėliau - ir Youtube tinkle. Tuoj pat laimingą porą užplūdo daugybė sveikinimų. Prie kurių prisidedame ir mes, kviesdami drauge pažiūrėti originalų prisipažinimą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis