60 metų moteris pirmą kartą tapo mama: gimė dvyniai

Amerikietė Claudette Cook savo vėlyvą nėštumą vadina Dievo dovana ir sako, kad vaikų gimimas į jų namus atnešė didžiulį džiaugsmą.

Tai, kad Claudette Cook ir jos vyras Rossas jau kurį laiką planavo tapti tėvais, nebuvo paslaptis jų artimiesiems. Staigmena tapo tai, kad likimas jiems padovanojo ne viena trokštamą, o iš karto du vaikelius.

Sulaukusi 60 metų, Indianos valstijoje (JAV) gyvenanti moteris prieš savaitę pirmą kartą tapo mama – jai gimė dvyniai berniukai. Mažyliams tėvai išrinko šiuos vardus: Isaiah ir Isaac.

Paklausta, kaip jaučiasi brandžiame amžiuje tapusi mama, Claudette Cook sakė, kad yra be galo laiminga.

Žurnalistų kalbinama moteris nesulaikė džiaugsmo ašarų. Jau prieš daug metų Claudette gydytojai sakė, jog jai nelemta turėti vaikų, kad ši jos svajonė niekada neišsipildys. Tačiau ji su vyru nepaliovė tikėti, lankėsi bažnyčioje, daug meldėsi, ir šiandien gali pasakyti, kad stebuklų būna. Vėlyvą motinystę Claudette vadina Dievo dovana jų šeimai.

Savo metų moteris nesureikšmina ir sako, kad jaučiasi sveika, žvali ir pasirengusi bemiegėms naktims. "Gimus vaikams gyvenimas keičiasi nesugrįžtamai", - pridūrė ji.

Berniukai gimė mėnesiu anksčiau laiko, tačiau yra sveiki. Ir mama, ir jie jaučiasi gerai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis