Akušerijos skyriuje Santariškėse atidaryta 5* vertės palata

Nuo šiol Santariškių klinikų gimdyvės ir jų artimieji turės galimybę pasidžiaugti verslininko Dariaus Katino šeimos dovana – šeimynine pogimdyvine palata „Budapeštas“.

Ąžuolo masyvo baldai, solidi grindų danga, šilti rusvi, bei auksiniai atspalviai suteikia šiai palatai klasikos bei rafinuotos ir subtilios prabangos stilistiką.

„Įrengdami šią palatą norėjome suteikti galimybę savo gyvenimo stebuklą pasitikti ir pirmąsias jo gyvenimo dienas praleisti jaukioje ir malonioje aplinkoje, kad visa šeima pasinertų į ramybės ir jaukumo oazę. Mes žinome, kad aukščiausio lygio medicinos personalas čia jau yra, o mes su žmona prisijungėme dar ir prie aplinkos sukūrimo, kurios šiuo metu mūsų valstybė dar negalėtų pasiūlyti. Mes labai norėtume, kad mūsų pavyzdžiu pasektų ir kiti geranoriški verslo žmonės. Nes taip gera daryti darbus, kurie siejasi su grožiu ir meile“, – teigė verslininkas D.Katinas.

Organizatorių archyvas

Anot jo, palata įrengta miesto žmogaus, jaučiančio verslo pulsą, keliaujančio ir besidominčio pasauliu akimis.

Organizatorių archyvas

Verslininkas palatos pavadinimą ir visą stilistiką pasirinko jausdamas tam tikrus sentimentus Vengrijai. Šį įspūdį pastiprino papuošdamas palatos sienas fotomeniniko Antano Miežansko darytomis Budapešto nuotraukomis, kurios, jo manymu, suteiks galimybę pasijausti ypatingu pasaulio žmogumi, jaukiame namų šilumos fone.

Organizatorių archyvas

Palata įrengta Dariaus ir Vaidilės Katinų šeimos lėšomis (vertė – 20 000 eurų).

Palatos atidarymo ceremonijoje dalyvavo Vengrijos ambasadorius H.E. Mr Zoltán Pecze, Darius ir Vaidilė Katinai, VUL SK generalinis direktorius prof.akad. Kęstutis Strupas ir kiti VUL SK darbuotojai.

Organizatorių archyvas

Dizainą kurė Elžbieta Skunčikienė ir Ramunė Vytė iš Interjero Dizaino studijos „Soul House“.

DELFI fotografo Tomo Vinicko fotoįspūdžiai iš palatos atidarymo:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis