Gimdymo metu pavyko nufotografuoti tikrą stebuklą (FOTO – VIDUJE)

Ruošiant kraitelį gimdyvei ir būsimam vaikeliui į gimdymo namus, vis dažniau patariama nepamiršti fotoaparato. Net jei nenorėsite nuotraukų iš gimdymo rodyti niekam kitam, tai liks nepakartojamas prisiminimas jums patiems iš nekasdienio įvykio.

Be to, kaip rodo čia aprašytas amerikiečių šeimos pavyzdys, gimdymo metu visai netikėtai galima nufotografuoti tai, kas visiems laikams įeis į gimdymo fotografijos istoriją.

Alicia Atkins iš Arizonos (JAV) dukters Nevaeh susilaukė po cezario pjūvio operacijos. Tuo metu šalia buvo ir moters vyras Randy, kuris įamžino mažylės gimimą. Tai, ką pavyko nufotografuoti jam, užgniaužia kvapą: operacijos metu, atvėrus moters gimdą, gydytojas nuleido vaisiaus vandenis, ir tą akimirką dar negimusi naujagimė paėmė jam už piršto.

Įspūdingą nuotrauką jauni tėvai atspausdino ant drobės ir padovanojo Nevaeh gimti padėjusiam gydytojui Dr. Sawyer.

"Ši nuotrauka tiesiog nuostabi. Jos grožis mane stebina. Tai yra akimirka, kurią prisiminsiu visą gyvenimą", - rašė moteris.

Nuotrauką socialiniame feisbuko tinkle moteris publikavo 2012 metais. Ji prisipažįsta, kad buvo nelengva, nes Alicia bijojosi žmonių reakcijos. Jauna mama žinojo, kad kai kam ši nuotrauka gali nepatikti. Tąkart neeilinę gimdymo sekundę įamžinęs kadras sulaukė didžiulio internautų susidomėjimo, juo buvo pasidalinta daugybę tūkstančių kartų.

Nieko keisto, kad praėjus keleriems metams, ši nuotrauka vis dar keliauja po socialinius tinklus. Tuo tarpu mergaitė, kuri dar būdama mamos gimdoje ištiesė ranką gydytojui, dabar jau gerokai paaugusi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis