Internetą užkariauja vaizdo įrašas su neįtikėtinu nėščiosios šokiu VIDEO

Jeigu esate aktyvus socialinių tinklų dalyvis, šiomis dienomis greičiausiai pastebėjote po juos žaibo greičiu plintantį smagų vaizdo įrašą su nėščiosios šokiu.

"Laukiuosi trečiojo vaiko, man 42 nėštumo savaitės ir tikiuosi, kad šis šokis padės man "prisikviesti" gimdymą", – panašiai tokiais žodžiais savo vaizdo įrašą "Break Your Water Dance" pristato jį nufilmavusi nėščioji.

Kelias minutes trunkančiame vaizdo įraše matome energingai šokančią nėščiąją. Socialinio tinklo "Facebook" Lauren'Paige Tate paskyroje patalpintas vaizdo įrašas sulaukė didelio dėmesio, juo mielai dalijasi internautai, palydėdami jį linkėjimu moteriai kuo greičiau pagimdyti.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Vaizdo įrašas, kuriame atskleidžiama visa tiesa apie tai, kokios būna Kalėdos su kūdikiu ant rankų
Kalėdiniai sausainiai, kurie papuoš švenčių stalą ir tinka dovanai

Trečio vaiko besilaukianti moteris yra ir dula (gimdyvės padėjėja), taigi, galima manyti, kad gimdymui sužadinti pasirinktas šokis yra neatsitiktinė priemonė.

Nuo senų laikų egzistuoja ne vienas prietaras, kokios priemonės padeda paskatinti prasidėti gimdymo veiklą, kai moteris pernešioja vaiką. Tarp jų yra minimos ir tam tikros arbatos, maisto produktai ir, žinoma, fizinis aktyvumas.

Kaip pastebi šį vaizdo įrašą komentuojantys internautai, moteris greičiausiai yra patyrusi šokėja, nes tokius judesius, kokius ji atlieka, moka ne kiekviena ne nėščioji. Na, o jeigu manote, kad tai yra juokų darbas, pabandykite prie pilvo prisirišti 20 kg svorio maišą ir tada pašokite. Nufilmavę savo šokį, atsiųskite ir mums – įvertinsime visi kartu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis