Noriu cezario ir jokio natūralaus gimdymo skaitytojos istorija

Laukiame ir Jūsų gimdymo istorijų! Rašykite jas, linksmas ir liūdnesnes, įkvepiančias, el. paštu tavovaikas@delfi.lt. Mėnesio gale įdomiausio pasakojimo autorę apdovanojame grožio dovanėle. Na, o dabar suteikiame žodį mums parašiusiai Gintarei.

Labai mėgstu skaityti mamyčių gimdymo istorijas, todėl nusprendžiau parašyti ir savo.

Dažnai girdžiu apie cezario pjūvio operacijas labai blogų atsiliepimų ir vis pagalvoju, nejaugi man vienai taip pasisekė su jais, jog negaliu pasakyt nei vieno blogo žodžio?

Pirmo nėštumo gale nusprendžiau, jog noriu cezario ir jokio natūralaus gimdymo!

TAIP PAT SKAITYKITE:
Tikėjausi gimdymo kaip iš vadovėlio, bet...
Interneto hitas: tėtis,kovojantis su kūdikiu
Teismas uždraudė mamai žindyti dukrytę

Žinau, kad daugelis mamyčių mane pasmerks. Aš taip pat už natūralų gimdymą, šaunuolės tos, kurios ryžtasi tokiam sunkiam ir nelabai maloniam žingsniui, bet man koją pakišo begalinė baimė. Cezario pjūvis pasirodė labai paprastas ir neskausmingas kelias sulaukti savo angeliuko. Tik gaila, kad mane užmigdė visai, tad nei jaučiau, nei mačiau savo taip laukto leliuko atėjimo pas mane.

Viskas praėjo labai gerai, prabudau palatoje ir iškart atnešė man mano princesę, apėmė toks nerealus jausmas ją pamačius, ir begalinis rūpestis savo mažąja. Drįstu prieštarauti tokiems teiginiams kaip: „gimusiems vaikams po cezario pjūvio operacijos mamos meilė mažesnė, negu gimusiems natūraliu būdu!"

Antrojo vaikelio susilaukiau po 5 metų pertraukos, taip pat cezario operacijos būdu, tik jis skyrėsi tuo, kad galėjau stebėti jo atėjimą į šį pasaulį. Jausmas buvo neapsakomai geras. Kaip ir pirmą kartą, operacijos žaizdos užgijo, motiniškas instinktas niekuomet nebuvo pradingęs, kaip sakoma apie „cezarinukų" mamas. O, kas svarbiausia, kad abu vaikai buvo ir yra labai ramūs. Nematau jokio skirtumo tarp cezario būdu ir natūraliai gimusių vaikų.

Turiu pastebėjimą, kad daug labiau vargsta tos mamos, kurios gimdė natūraliai.

Ne iš vienos mamos esu girdėjusi pasakymą „ir už ką tau Dievas davė tokio gerumo vaikus". Apie ligas net nekalbu, nes jų beveik nėra.

Vyresnėlei mokslai sekasi labai puikiai, o dvimetis mažiukas stebina savo greitu mąstymu, sugebėjimu valdyti kompiuterį ir daug kitų teigiamų dalykų!

Skaitydama straipsnius susidarau tokią nuomonę, jog aš esu vienintelė mama, kurios vaikai gimė cezario pjūvio būdu ir yra patys ramiausi, sveikiausi ir protingiausi! Tikrai nesigailiu, jog vaikai gimė po cezario!

Gintarė

Gimdymo istorijų konkursas tęsiasi. Laukiame jūsų gimdymo istorijų el.p. tavovaikas@delfi.lt. Įdomiausias publikuosime www.tavovaikas.lt, o vienai skirsime grožio dovanėlę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis