Širvintose netikėtai prasidėjus gimdymui, vaikas gimė tiesiog gydytojos kabinete

Neeilinis įvykis Širvintose – čia Širvintų pirminės sveikatos priežiūros centre netikėtai gimė kūdikis.

2018 metų birželio 11-osios rytas Širvintų rajono pirminės sveikatos priežiūros centre buvo neįprastas, o išskirtinai jaudinantis ir džiugus.

Ryte, 9 valandą, pasigirdo pacientų ir personalo šurmulys – šeimos gydytojos Nijolės Opanovičienės kabinete į pasaulį netikėtai nusprendė ateiti naujas žmogutis.

Vizito pas šeimos gydytoją atvykusiai nėščiajai prasidėjo sąrėmiai. Kol atvyko iškviesta greitoji pagalba, pas gimdyvę atskubėjusi gydytoja akušerė ginekologė Genė Šiuškuvienė, talkinama šeimos gydytojos Nijolės Opanovičienės, akušerės Zitos Krupelienės, bendrosios praktikos slaugytojos Gražinos Vyšniauskienės ir slaugos administratorės Laimos Sadauskienės, sėkmingai priėmė šį pasaulį išvysti suskubusį naujagimį.

Širvintų pirminės sveikatos priežiūros centro medikai, padėję užgimti į pasaulį skubančiam mažyliui.
Asmeninis albumas

4 kg sveriantį naujagimį čia pat apžiūrėjo, reikiamas paslaugas suteikė vaikų ligų gydytoja Vilma Lučiūnienė ir jau atvykę greitosios pagalbos medikai.

Taigi, visas personalas susitelkė ir pasitiko naują Širvintų ir Lietuvos pilietį.

Išvydęs šį pasaulį, berniukas garsiai sušuko, ir koridoriuje laukiantys pacientai lengviau atsiduso – vieni šypsojosi, kitų akyse suspindo ašaros, bet visi buvo laimingi – gimė dar vienas žmogus. O specialiajam greitosios pagalbos ekipažui pasiimant gimdyvę ir naujagimį, pasigirdo plojimai ir sveikinimai – ir mamytei, ir jos sūneliui, ir medikų komandai.

VšĮ Širvintų rajono Pirminės sveikatos priežiūros centro direktorė ir darbuotojai sveikina koleges su sėkminga misija – naujo žmogaus sutikimu, o mamytę – su sūnaus gimimu.

Širvintų pirminės sveikatos priežiūros centro informacija

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis